Acum citesti
Cannondale prezintă noul Trail 29er 2014 ce urmează să coste 600$

De curând, Cannondale a prezentat noile biciclete pentru 2014 și se pare că în următorul sezon, producătorul american va acorda o atenție mai mare segmentului entry și mid-level. O dovadă în acest sens este gama Trail 29er, ce va avea pentru 2014 un preț de pornire de doar 599$. Pentru Europa, prețurile vor fi probabil ușor mai mari.

cannondale_trail_29er_2014_1_fr

În mod evident, bicicleta va fi echipată cu componente entry-level, dar prețul său va rivaliza serios cu bicicletele altor producători premium. Și nu numai. Pentru că cei de la Cannondale vor pune la bătaie tehnologia utilizată pentru cadrele mai scumpe, în segmentul bicicletelor de munte mai ieftine. Una peste alta, întreaga gamă Trail 29er va beneficia de un cadru cu headtube oversize (1.5 inch), putând găzdui de asemenea și o furcă cu gât standard, de 1-1/8 inch.

cannondale_trail_29er_2014_2

Seatstay-urile (partea superioară a triunghiului posterior al cadrului) vor utiliza tehnologia SAVE, fiind mai flexibile și oferind astfel un confort sporit.

Din echiparea bicicletei putem menționa furca Suntour XCT, frânele pe disc mecanice sau sistemul de transmisie Shimano Altus. Cei de la Cannondale vor produce modelul Trail și în versiunea cu roți de 26 de inch. Noile modele urmează a fi prezentate la Eurobike, în toamnă.

via Cannondale

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =