Acum citesti
Canyon a lansat o cursieră tribut Kraftwerk în ediție limitată

Kraftwerk au fost pionieri ai muzicii electronice, cu o pasiune aparte pentru ciclism, dedicând chiar o melodie Turului Franței. Lor le este dedicată seria limitată a modelului Canyon CF SLX Ultimate cu echipare SRAM eTap. Schema grafică retro electronică este un omagiu adus formației și vine ca un omagiu faptului că CEO-ul Canyon a fost inspirat de muzica lor mereu dar și a faptului că startul din acest an al Turului Franței a avut loc la Dusseldorf, locul unde s-au lansat Kraftwerk în studiourile Kling Klang.

Vor fi produse doar 21 de exemplare, câte unul pentru fiecare etapă a Turului, prețul fiind de 10.000 euro. Bicicletele sunt disponibile de la începerea turului, mai exact de luni, 3 iulie 2017.

Grafica geometrică e proiectată de fondatorul formației, Ralf Hutter, care se declară un fan al ciclismului. Nu este vopsea ci adeziv reflectorizant decupat manual, al cărui aplicare durează peste 7 ore pentru fiecare cadru.

Fiecare bicicletă vine cu o geantă Canyon Bike Guard cu un pachet celebrativ inclus. În prima etapă a turului, Tony Martin, Campion Mondial de Contratimp a luat startul pe un Canyon Speedmax TT cu aceiași grafică.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 3 =