Carbon Process 29 completează gama enduro de la Kona

0

Se pare că cei de la Kona au decis să scoată pe piață o versiune din carbon cu roți de 29 a modelului de enduro Process, pentru a avea posibilitatea de a alege dimensiunea roților la fel ca la majoritatea modelelor lor.


Modelul de top este Process 153 CR/DL 29. La un preț de 5.999 $ acesta e echipat cu transmisie SRAM Eagle X01 DUB, frâne Code RSC și suspensii RockShox.

La un preț ceva mai accesibil e Process 153 CR 29 care e mai ieftină cu 1000 $ dar folosește o transmisie SRAM NX/GX Eagle DUB, frâne SRAM Guide R și suspensii tot de la RockShox dar cu un nivel mai inferioare ca performanță.


După cum e tradiția la Kona, a fost produs un video cu unul din atleții lor de top, Connor Fearon, care scoate totul din Process 29 în Tasmania. Chiar dacă majoritatea dintre noi nu vom arăta așa pe bicicletă, măcar vrem să ne simțim la fel. Iar dacă Process Carbon 29 e la fel de bun ca Process Carbon 27.5, probabil că așa va fi.

Informații complete despre toată gama, inclusiv modelele din aluminiu, sunt disponibile pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTest – anvelope Vredestein Freccia
Articolul următorValea Cimpoiasa – Munții Rodnei
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ