Acum citesti
CARPATHIAN MTB EPIC va fi o competitie UCI din 2018!

In aceste zile aventura montana CARPATHIAN MTB EPIC este traita de zeci de participanti suporteri la maxim! Competitia pe etape se desfasoara la Cheile Gradistei – Fundata, in judetul Brasov, unde sunt amenajate si Race Village, zona de Start/Finish, iar atmosfera sportiva este una deosebita, iar vremea buna le da ocazia tuturor sa se bucure de frumusetea naturii salbatice din inima Carpatilor.

CARPATHIAN MTB EPIC si-a facut debutul in acest an si a targetat scena mondiala ciclismului mountain bike, situandu-se printre competitiile grele pe etape. Inca de la prima sa editie a adunat la start zeci de campioni internationali din 10 tari. Evenimentul de 4 zile, full-service de tipul „eat, ride & sleep”, va urca la un alt nivel insa de anul viitor, iar actiunea va fi si mai intensa pe traseele croite in munti.

Din 2018, CARPATHIAN MTB EPIC, organizata de ACS MPG Romania, va fi o competitie UCI C2! Perioada de desfasurare a celei de a doua editii a evenimentului este 16-19 august 2018, fiind deja anuntata in calendarul Uniunii Cicliste Internationale – UCI, forul mondial in domeniul ciclismului. Race Village va fi amenajat in aceeasi locatie la Cheile Gradistei – Fundata, care detine o baza de pregatire de nivel Olimpic, fiind singura in acest moment care intruneste conditiile pentru organizarea acestui format de concurs, respectiv unul full-service.

Detaliile privind organizarea celei de a 2-a editii a CARPATHIAN MTB EPIC vor fi comunicate pana la finalul acestui an.

Ultima etapa a CARPATHIAN MTB EPIC 2017 s-a incheiat duminica, 24 septembrie, iar campionii acestei editii, la nivelul profesionistilor, sunt: Elite Masculin – loc 1 – Tomas Visnovský (Slovacia); loc 2 – Matej Ulik (Slovacia); loc 3- Marton Blazso (Ungaria); Elite Feminin – loc 1 – Janka Keseg Števková (Slovacia); loc 2 – Krystyna Konvisarova (Ucraina); loc 3 – Andrea Juhásová (Slovacia). Toate detalii despre acest eveniment, transmisiunile LIVE ale celor 3 etape de concurs si rezultatele pot fi gasite pe pagina oficiala: www.carpathianmtb.ro/ro.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =