Acum citesti
Casca BBB Icarus va fi testată în Turul Franței

Înainte de consacrare, orice produs trebuie să treacă botezul focului, iar în ciclism, cea mai crâncenă încercare este Turul Franței. Acesta este și cazul noii căști de la BBB, Icarus, care va fi purtată de echipele Vacansoleil-DCM și Cofidis pe parcursul celor 3 săptămâni ale Turului.

BBB Icarus se află încă în stadiul de îmbunătățire și de aceea feedback-ul rutierilor de top este vital. Casca este programată a fi lansată la sfârșitul acestui an și se dorește a fi o perfecționare a modelului Falcon, din al cărui design a fost inspirată.

Prin Icarus, BBB dorește să obțină o ventilație mai bună, mulțumită tehnologiei ACS (Airflow Cooling System) care presupune existența a 29 de găuri de aerisire, dar și a curelelor de prindere ce se pot regla în așa fel încât să optimizeze circulația aerului. Totodată, interiorul căștii va fi tratat cu substanțe antibacteriene.

În ciuda unei ventilații bune, producătorul nu a neglijat siguranța și a fabricat modelul Icarus lipind și ranforsând stratul exterior din spumă cu cel de policarbonat din interior.Un bonus în această privință este partea de spate a căștii, întărită de SpiderWeb, un schelet suplimentar inserat în această parte. Icarus va fi disponibilă în două mărimi, M (55-58 cm) și L (58-62 cm), și în 5 combinații de culoare alb/negru, negru metalic/galben neon, alb/albastru, alb/roșu și alb mat/argintiu. Prețul recomandat de vânzare va fi de 169,95$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − two =