Acum citesti
Casca full-face iXS Trigger FF are greutatea sub 600 g

Acolo unde protecția maximă e necesară, alegerea corectă e o cască full face. Căștile convertibile au câștigat teren deoarece permit rularea pe teren mai puțin periculos cu o cască mai ușoară și mai ventilată, iar partea inferioară de protecție a bărbiei se atașează când lucrurile devin mai periculoase. Cum ar fi însă o cască full face suficient de ventilată și ușoară pentru a fi folosită peste tot?

Dacă modelele convertibile sunt o alegere perfectă în anumite cazuri, există multe compromisuri ce trebuie făcute pentru a le construi rezistente în ambele variante de folosire. Pentru căștile ca noua iXS Trigger FF, sistemul inmold a fost folosit pentru întreaga structură a căștii. Acest proces a permis obținerea de orificii imense de ventilație și reducerea greutății până la 600 g pentru mărimea S și 660 g pentru M/L.

Pentru obținerea certificării pentru DH la impact în zona bărbiei, casca include o ranforsare X-Frame în structură. Casca nu are niciun sistem de tip MIPS, acesta fiind poate și unul din motivele pentru care greutatea obținută e mai mică decât alte modele ușoare cum ar ti TLD Stage.

Casca e echipată cu un vizor cu trei poziții ce oferă spațiu perfect pentru ochelari, care sunt prinși și la spate cu un sistem de atașare. Reglarea se face cu sistemul propriu Ergofit Ultra cu trei poziții pe verticală iar închiderea se face cu o buclă magnetică Fidlock.

 

 

 

Casca e disponibilă în 5 culori, este certificată EN1078, CPSC și ASTM și are prețul recomandat de 249 $.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − seven =