Acum citesti
Căşti de oraş futuriste cu protecţie la ceafă de la Bell

bell-joyride-commuter-mips-kids-eurobike-2015-3-600x399Pentru cei care îşi doresc protecţie maximă şi un look mai interesant pe city-bike, Bell a prezentat la Eurobike o serie de noi căşti pentru oraş şi navetă cu un aspect destul de futuristic. Annex Shield şi Annex sunt două modele care includ şi protecţie la ceafă, alături de ele fiind şi Hub, un model simplu şi rezistent.

Annex Shield a fost proiectată pentru utilizatorii din ce în ce mai numeroşi de E-bike, fiind dotată în plus faţă de Annex cu un vizor retractabil şi demontabil care să protejeze mai bine utilizatorul la vitezele mari care se pot obţine pe o astfel de bicicletă. Ambele modele au protecţie suplimentară la ceafă şi sunt dotate cu suport demontabil pentru stop electric în spatele căştii.

bell-joyride-commuter-mips-kids-eurobike-2015-14-600x367Annex Shield şi Annex beneficiază de guri de aerisire Active Aero cu debitul de aer reglabil de la un buton aflat în zona superioară a căştii. Hub vine cu aerisire similară, dar fără sistemul de reglare şi de asemenea fără sistemul de căptuşală internă X-Padding. Modelul Hub vine şi fără protecţie la ceafă.

Preţul căştilor este de 170 USD pentru Annex Shield, 125 USD pentru Annex şi 75 USD pentru Hub.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 4 =