Acum citesti
Câștigă o bicicletă roșie de la Coca-Cola!

bicicleta_rosie_coca_cola

CĂȘTIGĂTORII sunt: Laura Baban, Adrian Stanescu, Alex Dutu, Irina Bercaru, cu toate acestea le mulțumim tuturor celor care au participat la acest concurs. Răspunsurile lor pot fi regăsite în rubrica de comentarii de mai jos (în ultimul mesaj publicat de noi). Sunt rugați să trimită datele din buletin la adresa [email protected], pentru a fi trimise mai departe către reprezentanții Coca-Cola și SĂ SE PREZINTE CU BULETINUL LA RIDICAREA PREMIULUI, DE LA BIKE FEST, ÎN DATA DE 14 SAU 15 SEPTEMBRIE.

FreeRider.ro împreună cu Coca-Cola, îți propun un concurs prin care poți intra la final în posesia unei biciclete roșii. Tema este simplă: trebuie doar să ne spui de ce ai vrea o bicicletă roșie, într-un text presărat desigur cu un strop de umor, iar noi vom alege cei 4 câștigători în data de vineri, 13 septembrie 2013, orele 20:00. Folosește în acest sens rubrica de comentarii de mai jos.

Cei de la Coca-Cola vor fi prezenți la Bike Fest în zilele de 14 și 15 septembrie, unde vor aștepta vizitatorii cu multe activități în aer liber, precum șotronul Coca-Cola, benzi de alergat, spinning, badminton, tenis de masă și altele. Concursul de față face parte din angajamentul Coca-Cola de încurajare a unui stil de viață sănătos.

Premiile vor putea fi ridicate de la standul Coca-Cola de la BikeFest, în zilele de 14 sau 15 septembrie. Câștigătorii trebuie să se prezinte cu buletinul.

Foarte important!

Câștigătorii vor fi anunțați în pagina articolului, în data de 13.09.2013, orele 20:00, fără a fi contactați prin intermediul e-mail-ului sau telefonic. De aceea te rugăm să folosești numele și prenumele atunci când completezi rubrica de comentarii. Câștigătorii vor trebui să trimită pe e-mail, în aceeași zi, seria buletinului pentru a fi identificați la ridicarea premiului. Seria buletinului va fi trimisa pe [email protected]. Numele câștigătorilor vor fi trimise de noi către Coca-Cola în aceeași seară, după ce juriul FreeRider.ro stabilește câștigătorii.

Mult succes dar și multă inspirație îți dorim!

Echipa FreeRider.ro

CĂȘTIGĂTORII sunt: Laura Baban, Adrian Stanescu, Alex Dutu, Irina Bercaru, cu toate acestea le mulțumim tuturor celor care au participat la acest concurs. Răspunsurile lor pot fi regăsite în rubrica de comentarii de mai jos (în ultimul mesaj publicat de noi). Sunt rugați să trimită datele din buletin la adresa [email protected], pentru a fi trimise mai departe către reprezentanții Coca-Cola și SĂ SE PREZINTE CU BULETINUL LA RIDICAREA PREMIULUI, DE LA BIKE FEST, ÎN DATA DE 14 SAU 15 SEPTEMBRIE.

Vezi Comentarii (229)
  • Studiile arata ca masinile rosii sunt mai vizibile in trafic, deci o bicicleta rosie m-ar feri de soferii care joaca carmageddon pe sosele cu biciclistii.

  • As vrea sa am o bicicleta,in primul rand sa fac miscare si in al doilea rand sa ma dau mare in satul meu ce bicicleta cool am.

  • De ce as vrea o bicicleta rosie? Poata ca asa soferii o sa ma vada ca pe rosul de la semafor si poate, poate o sa ma ocoleasca cu atentie :).
    Plus ca o bicicleta rosie atrage intotdeauna privirile fetelor 🙂

  • As vrea o bicicleta rosie ca sa pot protesta impotriva proiectului Rosia montana …si sa ii fac in ciuda unui prieten fan Coca-cola :))

  • as vrea o bicicleta rosie pentru ca am avut o bicicleta rosie in anii ..80” cand eram mic! marca era ,,pionier”! de atunci nu am mai avut nici o bicicleta rosie ci diferite culori!

  • Da, vreau sa castig o bici rosie, dar nu pentru mine, caci eu deja ii enervez pe soferii pe patru roti din trafic:) Vreau sa dau cadou bicicleta celei mai bune prietene, care s-a ambitionat sa invete sa mearga pe bicicleta la 30 de ani si care vrea sa-i arate sotului ca nu se lasa mai prejos decat el, ba chiar sa-l intreaca la pedalat. Mai mult, vrea sa pedaleze alaturi de fetita ei de 1 an, care deja are aptitudini de adevarata biciclista, pentru ca „pedaleaza” mereu din picioruse. Nu stiu cat de amuzanta e povestea mea, dar e cu folos 😛

  • M-am saturat sa merg singurica pe bicicleta! Vreau sa castig o bicicleta rosie si sa o ofer cadou prietenului meu, asa o sa ne plimbam amandoi!

  • Eu chiar sunt sincera cand spun ca am nevoie de o bicicleta rosie!
    Merg in fiecare zi peste tot cu bicicleta, si la munca si cand ma intalnesc cu prietenii. Insa merg in fiecare zi cu aceiasi bicicleta!
    Cum sunt de parere ca unei fete nu trebuie sa-i lipseasca o pereche de pantofi rosii din garderoba, tot asa eu am nevoie de bicicleta rosie ca alternativa la cea micuta, pliabila si cafenie pe care o am.
    Si da recunosc, am o mica fixatie pe culoarea asta asa.

  • Hmmm… de ce as vrea o bicicleta rosie…. De fapt nu as vrea o bicicleta rosie cat as vrea una pentru prietena mea. S-ar asorta excelent cu masina ei rosie si casca ei rosie si ar da foarte bine langa Cube-ul meu gri in lungile plimbari in fapt de seara pe care le-am putea face impreuna astfel. Apusul s-ar reflecta perfect din vopseaua rosie in timp ce pedalam agale ulitele (ne)prafuite depanandu-ne intamplarile corporatiste de peste zi. De fapt nu eu am nevoie de bicicleta rosie cat NOI avem nevoie de bicicleta rosie. And everybody knows that Coke Red is the best RED!

  • Pai in primul rand culoarea mea preferata este rosu in al doilea rand ma gandesc ca ar fi un cadou placut pentru prietena mea, daca nu ii place nu-i problema ma plimb eu cu ea plus ca este rosie si nu voi fi deochiat pe strada.

  • vreau o bicicleta rosie ca sa o pot imprumuta soacrei :))
    „Merge soacra pe bicicleta. O vede ginerele si o intreaba:
    – Unde mergi, mama-soacra?
    – La cimitir.
    – Si cine aduce acasa bicicleta?”

    Bicicleta rosie reprezinta modalitatea perfecta de a a incheia ziua printr-o plimbare relaxanta

  • Culoarea rosie atrage mult mai repede atentia decat orice alta culoare, deci eu voi fi vedeta in grupul de biciclisti. In plus, studiile arata ca rosul creste presiunea sanguina, mareste tonusul muscular datorita intensitatii ridicate a energiei radiante a lungimii de unda electro-magnetica ce ii corespunde acestei culori. Deci voi folosii bicicleta rosie si ca un tratament alternativ :D.

  • Daca castig o bicicleta rosie de la coca-cola, voi defila la anul de SKIRTBIKE imbracat intr-o fusta si voi pune un ghiveci cu muscate rosii in cosulet!

  • Vreau o bicicleta rosie sa ma plimb cu ea…”nu ca sa i-o dau prietenei mele”etc…”ca imi place culoarea rosie ” Sa imi fac plimbarea de seara,sa ma duc la magazin sa imi fac si treburile,este utila! :DImi place…Sper sa castig una …:D

  • Am avut candva o bicicleta….”buna”!
    Mi-au furat-o… am crezut ca-i gluma!
    Ca pieton nu-mi convine,
    Cu doua roti e mult mai bine!
    Deci nu am inca o culoare….
    ….pentru bicla viitoare!
    Insa daca e sa fie, ROSU este cel mai tare!

  • Daca as castiga o bicicleta rosie i-as oferi-o prietenei… si cu ea nu prea imi pot permite glume.

    Asa ca, „stropul de umor” il presar in alte comentarii, promit! 🙂

  • Am nevoie de aceasta bicicleta Coca-Cola nu doar pentru ca este ceva deosebit,ci si pentru a impartii FERICIRE.(Open Happiness).Ma si imaginez cum merg cu bicicleta si beau o Coca-Cola.
    Bogdan Colhon

  • Daca as castiga o bicicleta rosie i-as oferi-o prietenei… si cu ea nu prea imi pot permite glume.

    Asa ca, “stropul de umor” il presar in alte comentarii, promit! 🙂

  • Bicicleta mea frumoasă, pe mine mă vrea aleasă. Urcă-n şa şi pedalează, Coca Cola te premiază şi îţi face viaţa mai frumoasă.

  • Pentru ca imi doresc de mult timp o bicicleta de oras si pentru ca s-ar potrivi cu hainele mele de biciclit. Si stiti ce ar fi rosu cu verde si care se misca cu 30 km pe ora? Nu o broasca intr-un mixer ci Oana pe bicicleta cea noua 🙂

  • Cum padurea mie vecina si un prieten vechi o astfel de bicicleta e ideala pentru o drumetie la iarba verde, un picnic, sau doar o simpla plimbare, deasemeni dotaile constituie un mare bonus adus acestui scop,culoarea i placuta, o consider unisex dar cu siguranta va fi manuita doar de prietena mea :).Cand nu se uita nimeni, mai fac si eu o tura hehe.

  • Culoarea rosie este considerata un stimulent universal, puternic. Rosul energizeaza, stimuleaza, imbunatateste circulatia, creste presiunea sanguina, tonifica, ajuta in tratamentul paraliziei, anemiei si in deficitul de fier, ajuta in cazul racelilor (fara febra) si afectiunilor sinusurilor,prin urmare o bicicleta rosie m-ar ajuta sa fac cat mai multa miscare dat fiind ca traiesc intr-un oras foarte poluat.

  • Imi doresc o bicileta rosie pentru ca e deja coapta, daca as avea una verde ar trebuii sa astept o perioada pana se coace ca s-o pot folosi.

  • Imi doresc o bicicleta rosie ,pentru ca imi place coca -cola si vreau sa intorc privirile bucurestenilor cind am sa ma plimb cu ea pe strada.

  • Aveam doua biciclete una albastra si una rosie. Albastra a mea si cea rosie a sotiei mele. A mea a fost furata si sotiei i s-a facut mila de mine si mi-a oferit-o pe a ei. Imi doresc aceasta bicicleta ca sa i-o pot oferi in dar ei!

  • Foaie verde de rucola,
    Am baut si eu o Cola,
    La concurs eu m-am inscris,
    Bicicleta am incins
    Pentru sotioara buna,
    Ca sa pedaleze-ntruna!
    Copanelul rotunjor,
    Sa-l transforme-ntr-un picior!
    Si sa bucure privirea,
    Rosul este fericirea!

  • De ce o bicicleta rosie? , deoarece capteaza repede atentia, de aceea sigur te vei face remarcat plimbandu-te si unele fetze, se vor intoarce spre a admira bicileta 😀

  • Hello! Toata vara am inchiriat biciclete de la centrele din Herastrau. Probabil stiti ca sunt galbene sau verzi. Ei, si problema mea e ca aceste doua culori nu se potrivesc de fel cu tenul meu. Ma fac sa par palida!

    Rosul, in schimb, e fix ce-mi trebuie! Mai sunt si in zodia Taurului, deci e evident ca bicicleta rosie de la Coca Cola mi se potriveste perfect!

    Nu mai spun ca m-ar bucura teribil sa am o bicicleta a mea si ca as economisi timp si bani, si as fi super in forma…Astea-s deja lucruri evidente!

  • Bicicleta mea rosie si frumoasă, vrea la mine acasa. Urc in şa sa pedalez, cu prieteni sa ma distrez.
    Daca voi castiga aceasta minunata bicicleta rosie voi face cinste la toti biciclistii mei cu cate o doza de Coca-Cola.

  • Îmi doresc o bicicletă,
    Rosie,tare aș vrea
    E culoarea cea iubită
    De o vede inima

    Mă gândesc cu disperare
    De când criza a venit
    Că nimic n-are culoare
    Totu-n jur s-a-ngălbenit

  • o bicicleta rosie de-as castiga
    toata ziua m-as plimba
    pe sosele si pe dealuri
    pe-ale Targovistei meleaguri
    ca asa imi place mie
    la sanatate-mi face bine!

    iar cum toata lumea stie
    cum e rosul pentru mine,
    si la ruj,si la ghetute,
    la geanta, la unghiute,
    ce frumos ar fi acum
    sa ma asortez pe drum
    cu o frumoasa bicicleta
    cred c-as fi cea mai cocheta!

    si-as mai vrea sa iau cu mine
    o prietena, ei bine..
    Coca-Cola se numeste,
    premii ea iti daruieste!
    trebuie doar sa spui motivul,
    eu am zis, astept castigul!

  • o bicicleta rosie de la COCA COLA este un aspirator de fete.daca mergi cu ea prin parc,si mai ai si o coca cola in cosulet,sigur, atragi atentia fetelor si uite asa se pot lega noi prietenii sau chiar idile.

  • Citeam pe net acum ceva timp un articol despre un studiu din care reiesea ca femeile prefera inconstient barbatii care poarta culoarea rosie. Se spunea ceva de genul ca tipii in rosu dau impresia unui statut social inalt, ca se vede pe ei ca pot face multi bani si ca pot urca usor pe scara socialã.

    Tricou si pantaloni rosii am…Asadar, acesta este un apel de la un tip single care nu castiga multi bani, nu are un job de manager si cu sanse mici sa urce alte scari decat cele de la intrarea in bloc: am nevoie disperata de o bicicleta rosie! 🙂

  • Vreau aceasta bicicleta pentru ca pot promova firma Coca-Cola si astfel toati copii vor alerga dupa mine crezand ca dau o cola gratis(apropo chiar am sa impart cateva cola daca o sa o castig)

  • Când ajung acasă după muncă ș-am să văd roșu în fața ochilor, o să mă simt revigorat, o s-o iau in brațe ș-am să o călăresc o tură, două….

  • Eu am o bicicletă neagră și bătrână. Mă descurc cu ea deși în momentul de față nu mai are frână pe spate, aripă pe spate, iar pedalele scârțâie :))) Dacă aș câștiga o bicicletă roșie, tot cu bicicleta mea bătrână aș merge :)) Bicicleta roșie i-aș oferi-o iubitei mele. Ca să nu mă simt singur și pentru că oricum știu că-și dorește, și mai este și fană Cola :))

  • De ce as vrea o bicicleta rosie? 🙂 Locuiesc in Iasi si tocmai ce au vopsit cei de la primarie pistele in rosu , ceea ce inseamna ca o bicicleta rosie s-ar incadra perfect in peisaj si ar da senzatia ca un „mamut” de 110 kg poate levita fara probleme 🙂 …in sfarsit de Paste o sa am cu ce cara ouale 🙂

  • ”Fericirea este miscare” – spune Coca Cola. ”Miscarea este bicicleta” – spune comunitatea Freerider. Vreau sa fiu fericit! Freerider, imparte o bicicleta rosie cu mine!

  • Eu as dorii aceasta bicicleta sa o pot daruii unui copil care icepe scoala si trebuie sa mearga 9 Km pe jos vom ramane recunoscatorii .

  • O bicla rosie as vrea,
    Sa se supere iubita,
    Ca ma indragostesc de ea,
    Si uit de ‘mia vita’,
    Cand ies cu ea in parc,
    Draga mea sa-nebuneasca,
    Ca de ea nu ma despart,
    Si o fac geloasa,
    O sa-i vorbesc frumos,
    Si lant nou o sa-i cumpar,
    Ca sa mearga usor,
    Cand ies cu ea la sucuri,
    Si sa plec cu ea departe,
    Cand patul ma-enerveaza,

    Dar, sa stea linistita,
    Ca pe bicla eu impart,
    Cu ea, Ca-mi e iubita,
    Si nu vreau sa ma despart :)))

  • Imi doresc o bicicleta rosie pentru prietena mea care nu are si pe care vreau sa o invat sa mearga cu bici. Avem in oras si o pista noua de bici cam de 3 km…va rog sa ma ajutati!!!
    ATENTIE! Intrebarile tehnice sau cele legate de alt subiect vor fi postate pe forum.

  • Bicicleta rosie

    Stiu sa merg pe bicicleta,
    Dar ma uit si pe sosea:
    Nu-i mai bine cu masina,
    Bicla rosie e a mea ! 🙂

    Daca vreau rapiditate,
    In orice ma pot urca.
    De tansport mijloace-s multe
    Bicla rosie e a mea !

  • As dori si eu o bicicleta rosie pentru ca este una din cele mai remarcabile culori, si o sa fiu mai vizibil de oameni,deoarece sunt un mare fan al bicicletelor si un mare bautor de coca cola.

  • Vreau o bicicleta rosie pentru ca are culoarea de căpșuni coapte, ea simbolizand atracție. Serios. Încercați să opriti păsările de la consumul capsunilor voastre. Apoi, veți înțelege de ce roșu înseamnă furie.

  • Vreau o bicicletă roșie de oraș pentru că sunt o bipedă urbană leneşă. Ies din casă, mă urc pe bicicletă şi oamenii presupun că sunt altetică, sportivă, curajoasă și probabil în curând voi avea nevoie de un duș. În realitate ajung mereu la timp și nu sunt deloc transpirată. Bicicleta nu e pentru mine un sport, din contră, o am pentru că sunt leneșă. Mi-e lene să mă duc în garaj să scot mașina, s-o conduc, să găsesc apoi un loc de parcare și apoi să merg de la mașină la locul unde am treabă. Am bicicletă pentru că mi-e lene să caut pe sub canapea mărunțiș cu care să-mi cumpăr bilet de autobuz de la o tonetă. Mi-e lene să mă târăsc până în stație, să aștept autobuzul și apoi să mă îndes printre ceilalți oameni ticsiți din autobuz.

    În loc să merg pe jos 15 minute unde am ceva de făcut, mai bine pedalez 5 minute. Da, merg cu bicicleta pentru că mi-e prea lene să merg. Pedalez chiar și la orele de vârf, trecând pe lângă zeci de mașini pentru că mi-e prea lene să mă stresez blocată în trafic și n-am nici un chef să explic tuturor de ce iar am întârziat.

    Mi-am vândut mașina pentru că mi-era prea lene s-o întrețin (benzină, asigurare, spălătorie, reparații, briz-brizuri). Acum doar mă sui pe bicicletă și plec.Transport gratis, pentru leneși. Fără credit la bancă, combustibil, service, tichete de parcare. Merg cu bicicleta pentru că mi-e lene să fiu bolnavă și obeză și să îmi trebuiască medicamente, vizite la doctori, medici privați, sejururi în stațiuni balneo-climaterice.

    Merg la cumpărături tot cu bicicleta. Mi-e prea lene să cumpăr un coș plin și să-mi burdușesc portbagul cu sacoșe. Coșul meu de cumpărături e coșul de la bicicletă, unde încape fix cât am nevoie să rămân puțin flămândă, căci mi-e prea lene să merg de prea multe ori la cumpărături.

    Da, bicicleta de oraș e pentru oamenii leneși, sănătoși la cap. Minunată pentru corp și balsamică pentru suflet.

  • „I asked God for a bike, but I know God doesn’t work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.” (Al Pacino) >> Uite de aici si pana la cer imi doresc bicicleta rosie de la voi, Coca-Cola! N-am s-o pot fura, dupa cum zice ca a facut Ms. Pacino, dar poate va fur voua un zambet si ma multumesc cu asta!:)

  • As dori o bicicleta rosie care are cos pentru a putea sa-mi car sticlele de Coca-Cola de la magazin, pentru a fi vizibil in trafic nu doar de soferi ci si de pietoni si na cu totii stim ca fetelor le place culoarea rosie 🙂

  • Imi doresc o bicicleta rosie pentru ca sunt pompier(SMURD), iar aceasta culoare este reprezentativa si predominanta in meseria nostra (pentru noi inseamna salvare de vieti ,protectie noastra si a semenilor nostrii). Daca as castiga o bicicleta m-as deplasa zilnic cu ea la munca.

  • Rosu a fost ursonul meu drag de la 4 ani, rosie a fost bicicleta Pegas a copilariei mele si taaare rosie vreau sa fie bicicleta maturitatii pe care o visez de vreo 3 ani incoace. O voi intampina cu un rosu ruj pe buze 🙂

  • Vreau o bicicleta pentru a cauza diverse pagube:-sa scada consumul de medicamente,-sa scada consumul de carburanti,-nu platesc impozit pe bicicleta,-nu se face scoala de conducere,-nu o duc la spalatorie si nu ii fac asigurare obligatorie.

  • Imi place sa merg pe bicicleta, dar imi place si siguranta. Culoarea rosie se vede cel mai bine, „sare in ochi”. Poate fi zarita mai usor de soferi, de pietoni si , de ce nu, de ceilalti biciclisti. In plus, culoarea rosie este si eleganta. Se potriveste foarte bine unei biciclete de oras.

  • Vreau o bicicleta rosie ca sa pot face si eu in sfarsit cu mana oamenilor din masini si autobuze, in timp ce merg linistita pe langa ei in trafic! Si e bine ca-i rosie. Daca-mi face cineva cu mana inapoi, sa nu se observe ca ma rosesc usor.

  • Buna, am varsta de 18 ani si inca de la 6 ani am inceput sa merg cu bicicleta…pot sa spun ca sunt dependent de bicicleta. Insa pe data de 30.08.2013 bicicleta mea a fost furat, iar la politie mi.au spus ca este un lucru banal …daca as detine o bicicleta rosie probabil ca as fi precum mos craciun UNICAT ! si vreau din tot sufletul sa fiu unicat!

  • Vreau bicicleta rosie ca sa am de pe ce sa le zambesc posomoratilor care stau intre 4 pereti si dau la pedale in salile de fitness!

  • Bicicleta de la Coca Cola tare rau eu vreau
    Prietenei mele sa i-o dau.
    La multi ani am uitat sa-i zic
    Dar m-am scos ca sunt amnezic…

    Un cadou neasteptat sa-i fac
    Lumea sa i-o dau peste cap
    Sa-i treaca supararea
    Si sa uite razbunarea ! 🙂

  • Foaie verde si o cola,
    Bicicleta rosie as vrea,
    Sa ma plimb spre relaxare,
    Fara bani in buzunare,
    Doar pe piste amenajate,
    Ca off-road nu se poate,
    Sau mai bine in natura
    Ca miscarea este buna.

  • Bicicleta rosie? din poza pare Visinie! Probabil ca promoveaza marca Coca-Cola Chery, perfecta pentru un Rapidist convins ca si mine dealtfel! 🙂

  • Freerider si Coca Cola 4 biciclete gratis dau
    Pe cea rosie vreau s-o iau
    In fiecare zi prin centru sa o plimb
    Nimanui n-o dau la schimb

    Chiar daca o tipa faina ma opreste
    Am sa-i spun pe romaneste
    Ca pe bicicleta asta
    O sa suie doar nevasta

    Stiu ca insurat nu sunt
    La fel cum tu nu esti carunt
    Si daca carunt tu esti
    Te invit ca sa-ti gasesti
    O alta bicicleta ca asta am castigat-o eu si n-o dau la nimeni!

  • Cum pentru majoritatea lumii rosu este una dintre culorile preferate, si EU imi doresc o bicicleta rosie, care totodata poate simboliza si afectiunea dintre om si bicicleta.

  • As dori o bicicleta
    De la Coca-Cola sa primesc
    Sa ma plimb cu ea pe strada
    Asta-i tot ce imi doresc

    Coca-Cola spune:”Fericirea e miscare”
    Miscarea e fericire
    Sa ne miscam cu bicicleta
    Sa donam niste iubire.

  • Imi doresc bicicleta rosie pentru drumul destul de lung pe care il am de strabatut zilnic pana si de la munca iar cosuletul din fata ar fi ideal pentru bagaje diverse.

    Cred ca bicicleta rosie mi-ar schimba viata in bine 🙂

  • Imi doresc bicicleta rosie de la voi pentru ca cea care tocmai mi a fost furata era alta culoare 🙂 si sper ca rosu sa imi poarte mai mult noroc.

  • Avem deja o bicicleta, culmea , tot rosie.E bicicleta familiei daca se poate spune asa.E cam batrana ea… Acum cateva saptamani a luat-o maica-mea la plimbare si , peste ceva timp, se intoarce toata intrata in panica, rosie la fata si transpirata.Si ne povesteste: bicicletei i se slabise pe drum surubul de la ghidon si ce sa vezi, cand voia sa ia o curba , ghidonul se misca in directia respectiva , dar roata nu.Va imaginati scena.Si cred ca avea ceva viteza dar, slava cerului , nu a patit nimic.De atunci ii e cam frica pe bicicleta noastra.Eu insa o folosesc zilnic.O am de… nici nu mai tin minte de cand. Insa tare buna ar fi una noua, sa fie rosie , cu atat mai bine!

  • Nationalist fiind, vreau o bicicleta cu rosu, galben si albastru. Daca voi imi dati o bicicleta rosie, trebuie sa mai folosesc doar 2 culori ca sa-mi ating dezideratul! 😛

  • Vreau o bicicleta rosie de la Coca-Cola ca sa o impart cu prietenii care nu au bicla si cu soramea ca si asa se tot oftica pe faptul ca numai eu ma plimb cu bicicleta. 😀

  • Sunt o mama cu tupeu ,
    Deci… bicicleta o vreau EU!
    Bine nu stiu a ma da,
    Dar promit, voi invata!
    Sa ma plimb cu baietelul
    Sa se mire tot cartierul!
    Si sa nu fiu deocheata,
    Vreau o BITA ROSIE ..toata!

  • Daca as avea o bicicleta ROSIE as merge cu ea pe Grindul Chituc, de la Vadu pana la Periboina, in tinuta cea mai adecvata (!!! )pentru ca ROSUL bicicletei se potriveste perfect cu pielea bronzata perfect si fara nici o urma alba de „costum-de-baie”. Plus ca m-ar aprecia si berzele de pe traseu ca am si eu ceva rosu … ca ciocul lor 😉

  • Hmm, de ce o bicicleta rosie? Culoarea rosie semnifica sangele, viata. E o culoare „calda”, da putere, iese in evidenta intre celelalte culori, simbolizează atât iubirea cat si o stare de bine. Bicicleta ajuta mult intr-un oras precum Bucurestiul.

  • Sotiei ii plac vehiculele rosii – dupa 3 masini rosii ar fi loc in evolutia sanatoasa pentru o bicicleta rosie. Poanta textului: oricum caut o bicla rosie.

  • Pt ca vitezomanul Gica avea o masina mica rosie ca focul… ei bine eu nu sunt Gica dar cu siguranta as vrea sa fiu biciclista Miki imposibil de deocheat datorita bicicletei rosii.

  • Nu mai sunt la prima tinerete dar tot indragostit am ramas de bicicleta, mai ales in aceste vremuri cand pe langa alte beneficii bicla iti ofera ocazia sa scapi de stressul acumulat.
    Si, Doamne cata nevoie am de clipele in care ma relaxez pedaland! Numai ca aceste clipe imi sunt umbrite de o bicicleta rosie „Coca Cola” castigata de fica mea acum doi ani si pe care nu vrea s-o imprumute cu nici un chip sotiei mele sau sotiei fratelui ei. Nici nu va imaginati ce inseamna sa ai o sotie, o fica , o nora si numai o bicicleta rosie.
    Ajutati-l pe bunicutul vostru sa aibe liniste in casa!

  • Imi doresc o bicla rosie pt ca as vrea sa ma joc de-a Mos Craciun si sa fac fericiti 3 copii dati in plasament, care viseaza o bicicleta…ADEVARATA 🙂 Stiu ca la ei ar fi iubita, folosita cu tot dragul si ingrijita !

  • Bicicleta rosie mi-am luat, coca cola m-a premiat.
    In oras eu am plecat cinci gagici am agatat viata in roz s-a transformat.

  • Tunete, fulgere, bule si acid…..a fost un vis cu bicicleta rosie. Ma pandeste bicicleta asta in fiecare noapte. E ca monstrul de sub pat… doar ca e adevarata. Ar fi mai usor sa merg cu ea in fiecare zi. Am deveni cei mai buni prieteni, ne-am distra impreuna, am fi fericiti impreuna. Si, cum nu pot sa beau cola si sa merg pe bicicleta in acelasi timp, va merge si sora mea cu ea; doar e bicilceta rosie, „de fete”! Deja ma gandesc ca n-am cu ce sa ma asortez… pana la urma sa fie rotile drepte ca bulele tot in sus se duc, fulgerele in jos iar acidul…mmmmm acidul…. stai! asta e tot vis. Daca voi promiteti sa ma ajutati cu visul meu eu promit sa spal bicicleta in fiecare zi, sa o culc la ora fixa, sa-i dau doar ulei de cea mai buna calitate, sa am grija de ea iarna cand e racita, sa incerc sa ma dau de 3 ori peste cap cu ea fara sa fiu nevoit sa beau cola doar cu paiu…doar sa-ncerc! 😀

  • Tunete, fulgere, bule si acid…..a fost un vis cu bicicleta rosie. Ma pandeste bicicleta asta in fiecare noapte. E ca monstrul de sub pat… doar ca e adevarata. Ar fi mai usor sa merg cu ea in fiecare zi. Am deveni cei mai buni prieteni, ne-am distra impreuna, am fi fericiti impreuna. Si, cum nu pot sa beau cola si sa merg pe bicicleta in acelasi timp, va merge si sora mea cu ea; doar e bicilceta rosie, “de fete”! Deja ma gandesc ca n-am cu ce sa ma asortez… pana la urma sa fie rotile drepte ca bulele tot in sus se duc, fulgerele in jos iar acidul…mmmmm acidul…. stai! asta e tot vis. Daca voi promiteti sa ma ajutati cu visul meu eu promit sa spal bicicleta in fiecare zi, sa o culc la ora fixa, sa-i dau doar ulei de cea mai buna calitate, sa am grija de ea iarna cand e racita, sa incerc sa ma dau de 3 ori peste cap cu ea fara sa fiu nevoit sa beau cola doar cu paiu…doar sa-ncerc! 😀

  • Doresc sa castig una bucata bicicleta rosie pentru mama mea deoarece Tohanul ei rosu nu mai da randament si deja il pot considera piesa de muzeu! In caz ca voi castiga bicicleta de la voi am sa vand Tohanul mamei la muzeu si de toti banii care ii obtin din vanzare imi cumpar numai Coca Cola si in felul asta e si mama fericita, sunt si eu fericit! V-am salutat! :)))

  • Vreau o bicicleta noua pentru ca pana acum am cam avut ghinion cu ele. Am invatat luna trecuta, de la o prietena care mi-a promis bicicleta ei veche, doar ca a fost furata a doua zi. Acum o saptamana, am primit o bicicleta noua si stralucitoare 😀 care din pacate este mult, muuult prea mare pentru o incepatoare de 1,60 m.
    Sper ca acest comentariu vag lacrimogen sa imi aduca o bicicleta noua, care sa se asorteze cu zgarda catelului meu 🙂 ca sa iesim impreuna la plimbare. Asta, desigur, cand nu o sa pedalez sa ma bat cu raul la karate. Mai pe scurt, ajutati un ninja trist sa nu mai ia autobuzul!

  • Imi doresc o bicicleta rosie deoarece imi doresc sa fiu o mireasa pe o bicicleta rosie.. 🙂 si se va asorta perfect cu pantofii si funda din talie 🙂

  • Rosie??? Ah…. rosie.??

    Pai mie nu imi trebuia rosie pentru poveste, mie imi trebuia una galbena …..nu???
    „….bicicleta era galbena si era rezemata de o banca parcul Ioanit, in parc nu era nimeni…. nici femei, nici copii, nici pensionari…. de ghidon era agatata o plasa,llipsea o pedala, pedala din stanga …” …,

    ….dar daca îmi dati una rosie, acuma ce sa faca sa refuz.??…. Nu, …., mai simplu schimb povestea!!!

    „….bicicleta era rosie si era rezemata de o banca parcul Ioanit, in parc nu era nimeni…. nici femei, nici copii, nici pensionari, de ghidon era agatata o plasa,llipsea o pedala, pedala din stanga …” …,
    Merge, da. Hai ca merge si asa!

    Operatiunea monstrul

  • Culoarea rosie fiind un stimulent universal, imi doresc din tot sufletul o bicicleta rosie pentru a deschide apetitul oamenilor pentru acest tip de miscare si incantare 🙂 Numai bine!

  • As dori o bicicleta rosie pentru ca este culoarea lenjeriei intime a iubitei iar amandoua impreuna ar fi un set frumos si complet! Si datorira faptului ca este singura culoare disponibila, dar asta nu asa de important acum.

  • As dori o bicicleta rosie pentru ca :
    1-nu am avut niciodata o bicicleta rosie;
    2-in 15 ani mi s-au furat 4 biciclete (2 noi) si 2 mai vechi;
    3-imi place COCA-COLA,si in special FANTA DE PORTOCALE

  • Am albastra si am alba, chiar si una violeta cu picatele, lasata la tara. Cu rosul as mai incalzi holul in zilele reci de iarna, si as oferi-o iubitei, vara, pentru plimbarile impreuna. Iar in noptile lungi, cu dinamul as face curent pentru experimente electrifiante, cu scantei si luminite. De ce-i rosu potrivit? Pentru ca e : atentie, pericol, nu pune mana ori te-ai ars!

  • I-as darui o bicicleta dintre cele mai bune prietene ale mele, Adela Mantoiu, iar asta pentru ca e proaspat venita in comunitate.;)) A invatat sa pedaleze de foarte putin timp pe bicicleta mea de oras cea cocheta si mi-ar placea mult sa iesim amandoua sa ne bucuram de toamna de pe sa, cat inca mai e vacanta. As vrea enorm sa ii fac o surpriza! Ce e haios in acest comentariu? Nimic… Am sa va las aici doar o poza din ziua cu pricina.;)) https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1175442_572489622788769_1178915466_n.jpg

  • Vreau o bicicleta rosie pentru ca prima mea bicicleta a fost o bicicleta roz.

    Sa va povestesc: e vorba de ’95, cand aveam 5 si taica-miu s-a intors cu un Renault 11 rosu din Elvetia, unde fusese la un prieten care avea service Renault acolo. M-am trezit cu noaptea-n cap, stiam ca trebuie sa ajunga si la 4 dimineata am vazut in garaj acea masina formidabila care a devenit din clipa aia membru al familiei noastre. Masina avea 6 ani atunci. Destul de timid m-am dus sa vad ce ne-a mai adus tati din elvetia si, spre surprinderea mea, in masina (bancheta din spate era pliata) erau doua biciclete (!!). Una mai mare, visinie, m-am gandit eu ca trebuie sa fie a fratelui meu, dar cealalta, roz, am stiut din prima ca este bicicleta mea. Prima mea bicicleta. Roz si cu cosulet alb, cabluri de frane albe, protectie de metal alb pentru lant, claxonul stralucitor! A fost dragoste la prima vedere. Dupa-amiaza mi-au dat voie sa ma „plimb” cu ea, dar fiindca nu aveau timp sa stea de mine mi-au dat voie sa ma plimb prin casa cu ea si pentru ca nu stiam sa merg cu bicicleta, in loc sa ma plimbe ea pe mine am plimbat-o eu pe ea. Am mers in cerc in jurul mesei din sufragerie (sub care aproape ca incapeam in picioare) pana am obosit si m-am culcat, cu bicicleta langa mine. Poate nu pare cine-stie-ce dar in perioada aia faceam pe dracu-n patru sa evit somnul de dupa-amiaza!

  • Eu personal am o bicicleta rosie, insa cel mai mult as dori sa castig aceasta bicicleta pentru mama mea care cu siguranta o va exploata cel mai mult fiind nevoita sa dea cateva kg jos :D.

  • Buna tuturor.Eu imi doresc o bicicleta rosie fiindca culoarea rosie este in totdeauna a liderilor,luptatorilor si celor ce stiu ce vor sa faca in viata.!!! Eu imi doresc aceasta bicicleta deoarece am o Ukraina din 1982 si deja da semne de oboseala.
    EU PE BITA ROSIE M-AM URCAT
    SI CONCURSUL INVINGATORILOR L-AM CASTIGAT. !!!!!

  • O bicicleta rosie de-as avea,
    Mandra Romaniei as cutreiera,
    Pe carari de munte as umbla,
    Toata tara as vedea.
    Always Coca Cola ♫♫♪♪

  • Mi-as dori sa castig bicicleta pentru ca acu un an mi-a fost furata a mea si nu mi-am mai cumparat alta. ‘Bucuria’ mea atunci a fot ca a fost furata de pe scara blocului si bicicleta colegului de apartament si nu a fost supararea atat de mare (vorba ceea:murise si capra vecinului:P). Acum doi ani, cu putin inainte de furt am castigat o bicicleta de la bicicleta rosie dar i-am dat-o un amice.

  • Coca Cola este buna,
    Rosie si frumusica
    Bicicleta merge struna
    Hai in parc la plimbarica.

    Sunt o proaspata mamica cu un bebe iubitor si mi-as dori sa castig bicicleta pentru a face plimbari in parc.

  • Mi-as dori o bicicleta cu 2 roti lungi si suple cu spite cui, montate pe un cadru mulat pe trup in culoarea rosie, cu o sea din piele neagra ca abanosul, cu ghidon cu implaturi la capete si far migdalat plus o sonerie rujata in culoarea cadrului. Era sa uit de ochii de pisica rosii si suspensiile pe masura, ce mai, o adevarata Doamna sexy in rosu pentru un biciclist puternic.

  • O BICLA ROSIE DE AS AVEA / DE DEOCHI EU AS SCAPA / SI TOATA ZIUA AS PEDALA / FARA SA SIMT OBOSEALA ./ IAR DACA M-AS DESHIDRATA ,/ O COLA REPEDE AS BEA / SI AS SARI DIN NOU IN SA /SI TOATA LUMEA AR FI A MEA !

  • „Bicicleta”…. o bună companie, o pot numi chiar prietenă. Avem mulți ani de conviețuire: am marcat împreună și momente bune și momente neplăcute, a fost greu la început, dar ușor cu timpul,… am avut hopuri, dar am triumfat.

    Suntem de nedespărțit în weekenduri, însă ceva ne desparte, nu o pot avea cu mine mereu… e un fel de – prietenă cu împrumut.

    M-am decis! O vreau, îmi doresc, trebuie să o am!
    Vom fi remarcate în drum spre casă, prin ploaie, dimineața, vara, primăvara, ….ea roșie, eu zâmbitoare!

  • ROSUL SI NEGRUL VOR FI IMPREUNA TIMP DE O VESNICIE SI DOUA ETERNITATI!
    Eu am una ( foarte neagra cu putin rosu), ea nu are nici una. De cele mai multe ori ne certam pentru ca noi suntem doi iar e doar una. Ar fi liniste si pace daca cea foarte neagra cu putin rosu ar avea o sora foarte rosie cu putin negru. In acest fel noi vom fi doi, ele vor fi doua si vom fi fericiti in patru! Iar COCA COLA…SA TRAIASCA!

  • Complicate sunt concursurile,ca si comflictul dintre generati.Cum i-ar sta unui Pegas Camping pe care mai pedalez si acum langa o tanara cu spite lungi,stralucitoare si dornica de plimbare.Uni au visat-o,multi insa si-o doresc,eu vreau sa o DARUIESC unei domnisoare,una la fel de speciala,o proaspata studenta la medicina.
    Poate ca rosu,v-a fi culoarea multor ani de medicina,dar cand incepi cu o bicicleta rosie,,COCA-COLA” totul pare mai usor.
    Mult succes tuturor!
    Felicitari **FREERIDER**

  • Vitezomanul Gica si-a luat masina mica, dar a iesit pe strada si-era bara la bara. Atunci el si-a dorit ceva, sa-si schimbe viata sa! O bicla rosie, ca focul, sa-i surada norocul. Pe strada sa o scoata, o fata sa il vada. O cola sa ii dea, cu el in parc sa stea.

  • Bicicleta mea-i cuminte,

    Lenta, lina, ros` fierbinte,

    Nu-i grabita,

    E domoala,

    Atunci cand nu-i dau pedala.

    BIcicleta mea-i dragon,

    Fulger rosu, avion,

    Prinde aripi,

    Zboara,

    Zboara,

    Atunci cand ii dau pedala!

    (Nu am reusit sa ma decid pentru care dintre motivele descrise mai sus imi doresc mai mult o bicicleta rosie. Cred ca pentru amandoua.:)) )

  • Era in septembrie ‘956. Ma scol pe la 5 jumate, nu-s ce-aveam, ca nu puteam dormi. Ies pe coridor si ma intalnesc cu madam Iezbaseanu, care avea un baiat apicultor la Slobozia.
    Vai, Cornelus, maica, sa nu te urci in tranvaiul 4 ca i-au schimbat traseul pana saptamana viitoare.
    Luasem si pachetelul pe care trebuia sa il duc nepotelului meu care avea oreion, da…
    Tocmai atunci pe coridor trece un caine… Va spun, nici mie nu mi-a venit sa cred.Ne uitam la el, el la noi, madam Iezbasescu zice: cutu, cutu, hai sa-ti dau laptic, ca esti slab ca vai de luuume.
    Cainele, ca omu’, se uita la mine parca ar vrea sa-mi vorbeasca.
    Cand ajung la etajul 3 liftul nu mergea, imi dau seama ca mi-am uitat stiloul.
    Era un stilou ca toate stilourile, cu capac, cu penita de iridiu, cu agatatoare ca sa nu cada din buzunar, avea culoare albastra. Scriam cu cerneala Pelican… scriam cu cerneala Pelican…
    Stiloul e mai bun decat penita, nu trebuie sa o inmoi de fiecare data, scrii cu ea cat te tine cerneala din rezervor.
    Nu, mama, ma simt foarte bine,nu ma doare gatul, am pus doua maieuri pe mine, mai ales vara, nu stiu de ce, plecarea e la 9 jumate, daca reusesti sa prinzi zmeul…
    Bicicleta era ROSIE si era rezemata de o banca in parc, in parc nu era nimeni. Nici femei, nici copii nici pensionari.
    De ghidon era agatata o plasa. Lipsea o pedala, pedala din stanga…
    Cam atat o fost.

  • Sotia a castigat bicicleta rosie si o folosesc eu. Am depasit mia de km cu ea. Imi doresc sa castig eu acum ca sa revansez si sa depaseasca si ea mia de km cu bicla rosie.

  • Vreau o bicicleta pentru tatal meu.
    De cativa ani de cand o folosesc eu pentru deplasarea in Bucuresti, a realizat ca este mult mai sanatos si avantajos sa te deplasezi pe principiul My legs – My gears 🙂
    A incercat sa mearga pe a mea dar fiind fixed gear nu prea se intelege cu ea.

  • Vreau o bicicleta rosie ca focul sa imi surada norocul…la baietii biciclisti si pentru a se asorta cu obrajii imbujorati dupa o zi de pedalat.

  • roses are red
    violets are blue
    all these people posting
    instead of working
    got to be joking
    but hey, can’t blame it
    I’m also doing it
    writing a stupid poem
    I’m not too bright..damn 🙁
    but one thing I know
    and I’m trying to keep the flow
    that a free bike is better
    than buying one with cheddar
    in this regard I say
    gimme bike – I no pay
    and for this to be complete
    so the win will be legit
    big thanks go to the sponsors
    I’m drinking coke while riding outdoors
    what? CocaCola is not healty?
    neither is spending time at the PC..
    but we need our daily dose of freerider
    and just like a true rider
    the secret is to have a good balance
    so instead of searching the web for frames and chains
    go outside to that place you like
    and ride your new red bike.

  • Cine nu ar vrea o bicicleta rosie!?! Bicicleta Coca Cola e ultra chic, Ar face orice fata fericita! mai are si cos pentru flori pentru un un efect seducator garantat! As vrea sa castig bicicleta rosie pentru a face furori in trafic… ca Lady in Red :)deja ma visez.. crizanteme in cos, iar eu ca o floricica batand Bucurestiul in lung si in lat! Si acum putin amuzament: – De ce se cearta doi politisti cand se urca pe o bicicleta?
    – Se cearta care sa stea la geam.

  • Se ne gandim la o poveste… ipotetica. Intr-o seara de vara. Cu un el si o ea. Amandoi frumosi, tineri si voiosi, isi dau intalnire sa se plimbe… sa admitem in Herastrau. El, biciclist veteran, cu bicicleta lui. Ea incepatoare in ale pedalatului, cu bicicleta inchiriata. Pedaleaza impreuna in Herastrau, pedaleaza impreuna pe stradute, printre case. Minunat, romantic. Trece vremea si ea trebuie sa returneze bicicleta.

    El si ea ar mai sta sa povesteasca. El, galant, se da jos de pe bicicleta lui si o invita la o plimbare de seara, in parc. Sa presupunem ca noaptea ii surprinde pe alei, dansand sub felinare. Sau il surprinde pe el, alergand dupa bicicleta lui, pe care ea incerca sa pedaleze, in zig-zag si, pe alocuri, in copaci. Apoi sa ne imaginam ca se face racoare.

    Iar el si ea ar mai sta sa povesteasca. La caldura. De dragul istoriei, sa zicem ca era 4 dimineata si cei doi locuiau in colturi opuse ale Bucurestiului. Ca el trebuia sa plece cu bicicleta si ea cu taxiul. Ca el cu bicicleta ar fi ajuns intr-o ora la oricare dintre case. Ca ea nu putea sa mearga cu el pe bicicleta. Si nici el cu bicicleta, cu taxiul ei. Ca voiau sa plece impreuna, iar in zorii acelei zile de vara, bicicleta lui, doar bicicleta lui statea in calea fericirii lor. Si ca ar fi fost totul mult mai simplu daca ar fi avut, si ea, bicicleta ei…

  • Imi doresc o bicicleta rosie ca sa ma fereasca de deochi.
    Cand ma va vedea lumea pe strada calarind-o, cu siguranta va spune: „Ptiu, ce bicicleta frumoasa!” … sau „Ce baiat urat pe asa bicicleta frumoasa!” – doua vorbe de deochi intr-o singura strigare.
    Numai ca eu voi fi ferit de toate cele rele cu a mea bicicleta Coca Cola. Rosie.
    (scuip in san sa fie cu noroc)

  • Bicicleta rosie Coca Cola.
    De ce o vreau? Pentru ca are doua roti, un ghidon, pedale.
    Pentru ca este Coca Cola si e rosie.
    Pentru ca atunci cand esti pe bicicleta timpul trece mai cu folos si minutele au o valoare mai insemnata. Pentru ca asa cum simti satisfactia deplina atunci cand bei o Coca Cola rece, asa bicicleta te face sa te simti mai implinit.
    Pentru ca uneori tot ce vrei este sa evadezi si sa fugi cat mai departe de problemele cotidiene si bicicleta te ajuta neconditionat.
    Pentru ca pedaland, te simti cu adevarat liber si gusti cu toata fiinta din bucuria vietii. Ba nu, ce spun eu „gusti” – te infrupti cu nesat asemeni unui flamand satul … satul de atatea clipe traite numai pentru altii.
    Pentru ca vrei ca vantul sa bata numai pentru tine, soarele sa-ti incalzeasca doar tie oscioarele, iarba sa creasca numai ca sa te poata vedea mai bine, apa sa curga pentru ca fiecare picatura sa te poata admira in toata splendoarea ta imperfecta, noaptea sa fie alungata de zorii zilei doar pentru ca ei sa te mai poata prinde in contemporaneitate inca o data.
    Tu si bicicleta ta impreuna pentru o clipa cat o eternitate.
    Si pentru ca, bineinteles, este Coca Cola. Si este rosie.

  • Bicicleta rosie fugeeeee/ Nimeni n-o ajunge/ Are dor de duca/ Parca e naluca/Toata ziua ea-i pe strada/ Vine lumea ca sa o vada/ Bicicleta e usoara/ Fuge parca zboara.
    Peste hopuri sare/Ca pe zmeu calare/ Coarnele de-or sa-mi scape/ Tranta e aproape.

    O bicicleta rosie e tot ce-mi doresc de cand sunt mica si am invatat sa pedalez pe bicicleta rosie a vecinei mele de bloc.

  • „Bicla”‘i UNA – ROSIE ca focu’
    Ce strabate mult atentu’
    Drum de seara spre Orient
    Presarat cu stropi „piment”
    Si imi aduce permanent:
    BUCURII, evident!
    De aceea vreau
    Coca-Cola sa mai beau!

  • Mi-ar place sa am o bicicleta rosie ca sa ma alerge taurii cand ma vad,sper sa mearga si bine ca de nu poate vrea taurul sa isi inlocuiasca coarnele cu cele ale bicicletei :))

  • Bicicleta de-am luat
    De grasime am scapat
    Corp frumos, viata aleasa
    Si-o sa fiu si sanatoasa

    Bucurestiul o sa-l bat
    De acum in lung si-n lat
    Pe-o bicicleta „roscata”
    Ce-i de Coca-Cola data 😉

    Hai cu toti sa ne unim
    Ca sa „bicicletarim”
    De poaluare sa scapam
    Si exemplu’ la alti’ sa dam.

    Biciclisti-s piesa rara
    Pe aci pe la noi prin tara
    Hai si noi sa ne-afirmam
    Si Europe-i s-aratam

    C-avem si noi biciclete
    Si roscate si brunete
    Pe care le folosim
    Si de care ne mandrim.

  • O bicicleta rosie de-as avea
    Toata Tulcea m-as plimba
    La triathlon as participa
    Si un loc fruntas as castiga!
    Publicitate eu as face
    Cu bicla rosie la noi
    Caci Cola mie imi place
    Sa o beu eu de la voi!

  • Rosie ca-i rusinoasa
    Are lant ca-i furioasa
    Cea mai mandra din oras
    Este bicicleta rosie.

    Mi-as dori aceasta bicicleta sa pot completa echipa de bicicliesti din familie.

  • Eu as vrea sa castig bicicleta rosie ca sa merg la serviciu cu ea. Momentan merg cu RATB si din cand in cand cu masina personala, dar mi se pare mult mai interesant cu Bicicleta. Mai ales daca e rosie, iti dai seama cate fete vor intoarce capul dupa mine? :))

  • iubitor de munte si de miscare , facand parte din clubul montan CARAIMAN CAMPINA , toate hainele de sport si tricourile de bicicleta sunt de culoare rosie, inclusiv casca numai ca ….tatatammm : ati ghicit bicicleta mea este negru cu albastru :((( arat pe ea ca un PEPSI la o masa festiva :))))

  • A fost odata, ca niciodata, o printesa pe nume Reddia . De cum s-a nascut , Reddia a avut scutece rosii , pampers cu modele rosii , patut rosu , camera rosie , tatal ei avea barba rosie , mama ei avea parul rosu . Acesta este palatul lui Rosu-Imparat.
    Odata cu trecerea anilor Reddia a devenit cea mai mare iubitoare a rosului din intregul regat . ( Nu va fie cu suparare ca va intrerup povestea insa am auzit ca pe tot continentul Reddia fusese cunoscuta ca printesa Rosu de Jar ).
    Intr-o buna zi pe cand Reddia isi facea obisnuita plimbare prin gradina regala , care era nu de alta o gradina de trandafiri rosii ca focul , Reddia auzi un zgomot ciudat . Pietrele sareau de o parte si de alta a pavelelor si un nor mare de praf se ridica . Curioasa se grabi spre gardul palatului in incercarea de a vedea ce dumnezeu putea sa faca atata zarva . Si atunci zari o fetita , pe o bicicleta rosie , atat de rosie incat la soare de puteai uita dar la dansa ba . Printesa se ruga de copila sa i-o dea , ba chiar ii porunci insa copila se urca pe bicicleta si pedala spre rasarit . De atunci Reddia plange zi si noapte dupa bicicleta rosie , mai rosie decat focul .

  • Am un baiat de 15 ani care este legitimat la un club de fotbal si este fanul echipei DINAMO, o bicicleta rosie este visul lui pentru a merge cu ea la stadion !

  • -Vreau si o rosie.
    -Cum adică? Doar una?
    -Da doamnă!
    -Pofțiti!
    -Nu dasta!
    -Toate roșiile sunt la fel, alegeti-va dumneavoastra!
    -Cred că nu m-ați înteleș eu vreau o bicicletă roșie!
    -N-avem domnu, dar incarcați la Coca Cola.

  • Povestea mea si a bicicletei mele a inceput cu mai bine de 12 ani in urma, undeva la tara.
    Afara era cald, frumos, o zi minunata de plimbare…de plimbare pe biciclete. Copii se plimbau fericiti cu zambetul larg, iar bicicletele lor claxonau vesel.
    M-am intristat ca nu puteam sa radiez de bucurie pe o bicicleta alaturi de toti copiii. Imi doream sa am si eu o “prietena” cu doua roti. Totusi, bucuria avea sa se intample la doar cateva zile, chiar de ziua mea.
    In ziua in care am primit-o m-a cuprins o mare bucurie dar si cateva emotii deoarece nu mai mersesem pe bicicleta pana atunci.
    Dupa cateva cazaturi la inceput de mers, eu si bicicleta mea ne-am imprietenit si am inceput sa pedalez victorios prin sat. Afara rasunau, zi de zi si seara de seara, zambete de copii si claxoane vesele.
    Iar acum, dupa mai bine de 12 ani, biciCOOLtura mi-a readus zambetul vechi, din copilarie atat mie cat si “prietenei” mele…bicicleta, pentru ca si noi iubim sa biciclim

  • – Bai, sa nu uitam maine sa ne inscriem la concursul ala… sa castigam o bicicleta rosie!
    – Da, stiu… n-am avut timp azi sa scriu nimic, mica mea biciclista…
    – Nici eu… Dar sa nu uiti maine! Daca o castig eu am sa merg pe ea toata ziua. Daca o castigi tu, am sa merg tot eu pe ea, pentru ca e rosie!

    Zambeste in coltul gurii, stiind ca eu stiu ca nu vorbeste serios… stiind ca eu stiu ca e doar joaca noastra zilnica, cand ne transformam in niste copii care se tachineaza… stiind ca eu stiu ca m-ar lasa pe mine sa merg cu bicicleta mereu, si ea ar prefera sa inchirieze una… stiind ca am sa i-o dau ei oricum ar fi… stiind ca doar noi putem sa ne ciondanim si sa spunem „ti-o dau tie! ba nu, eu ti-o dau tie!”

    De mult vreau sa-i dau in dar o bicicleta. Stie ca nu ne permitem si as dormi cu bicicleta afara daca as aparea la usa cu una, dar spera in secret ca voi veni acasa cu una.

    Si cum sa n-o fac? Ea m-a invatat din nou sa merg pe bicicleta, dupa ce nu mai urcasem pe o sa de 15 ani. Ea care avea doar 20. Eu care aveam 25, si ma simteam penibil pe langa toata gloata de copii din parc care sareau pe biciclete de doua ori mai inalte ca ei. Ea care a avut rabdare si m-a tinut, m-a invatat din nou sa imi tin echilibrul, de parca as fi avut 7 ani. Eu care am plans… da, am plans ca nu eram in stare sa merg pe o bicicleta la varsta aia! Dar ea a fost in continuare rabdatoare si nu mi-a adus aminte, doua saptamani mai tarziu cand ne certam te miri de ce, ca „ea m-a invatat sa merg pe bicicleta, iar eu sunt nesimtit”.

    Ea stie ca de-atunci bicicletele pe care le inchiriem ocazional sunt cea mai buna eliberare din realitate pentru noi. Stie ca atunci cand ne plimbam si suiera vantul pe langa noi, eu zambesc ca un copil si uit de tot in jur in afara de mine, ea si bicicletele.

    Ea zambeste in continuare si imi asteapta reactia.

    – Pai normal ca am sa ti-o dau tie, mica mea biciclista. Mai ales ca-i rosie!

    Acum zambesc eu in coltul gurii. Ce nu stie ea e ca tot am sa fac imposibilul si-am sa apar cu o bicicleta. Pana atunci, poate ca ne-om bucura de o bicicleta rosie. Si cine altcineva ar putea sa o plimbe prin oras decat ea? Eu ma multumesc cu o Cola si sa o privesc eu pe ea cum zambeste ca un copil.

  • Vreau o bicicleta rosie Coca Cola pentru ca m-am saturat sa imi faca in ciuda un prieten care are una castigata anul trecut la un concurs organizat in Parcul Izvor. Eu am avut cand eram mai mic 2 biciclete (1 din Germania si 1 marca Merida) ambele mi-au fost furate ca le legam de balustrada scarilor din bloc acuma m-am jurat ca daca o sa am o bicicleta nu o mai leg de nici o balustrada si o iau in casa si o tin in camera mea ca sa numai fure nimeni. Eu nu imi permit sa imi cumpar o bicicleta pentru ca nu am bani am un servici iar din banii care ii castig abia imi permit sa ies in oras cu prietenii la un biliard, film, suc etc Oricum in fiecare dimineata cand vin la servici iau o Coca Cola la 0.5 e doza mea zilnica deci pot sa spun ca incep dimineata cu o Coca Cola si as vrea ca seara sa o termin cu o Coca Cola dupa ce vin de la servici sa ma plimb cu bicicleta rosie si sa ii arat amicului meu care are deja una ca si eu pot sa castig cu toate ca eu beau mai mula Coca Cola decat el. Deci votati-ma pentru o bicicleta rosie 😀 FORZA COCA COLA !

  • Imi doresc o bicicleta rosie ca sa nu ma deochi pentru ca sunt insarcinata in 7 luni si nu mi-ar strica putina miscare. Va pupam si eu si viitoarea mea Scufita Rosie.

  • Multumesc pentru aceasta ocazie pe care mi-o oferi in a-mi indeplini dorinta de a folosi inca o bicicleta .
    Eu chiar as dori o bicicleta pentru a putea merge la serviciu cu cea pe care o am , iar cea pe care o doresc si pe care dvs. doriti sa o dati spre folosire necontenita sa i-o dau prietenei si colegei mele sa ma insoteasca. Astfel am da un exemplu demn de urmat elevilor de la unitatea scolara la care lucrez si pe care i-as convinge sa-mi urmeze exemplul prin prezentarea avantajelor mersului pe bicicleta d.p.d.v. al sanatatii. Poate as convinge si alte cadre didactice sa vina cu bicicleta la scoala intrucat desi unii din colegi sunt iubitori ai bicicletei de teama sa nu fie luati la misto nu vin la scoala pedaland, iar daca-i conving mesajul pedalatului se va duce la toti elevii. Pentru ca-mi este dedicata aceasta bicicleta rosie de la Coca Cola o dovedeste faptul ca bicicleta pe care o am e tot rosie si se va asorta cu aceasta , eu si colega formand un tandem unic in oras!
    Succes in alegere!

  • Vreu si eu o bicicleta rosie!
    si mai stiu pe cineva cine vrea: Bulisor!

    Bulisor intra in camera peste mama lui si o vede goala frecandu-se pe corp zicand:
    – Vreau un barbat… vreau un barbat!!!
    Istoria se repeta si a doua zi. A treia zi intra Bulisor in camera si o vede in pat pe mama lui cu un barbat. Vazand asta, se duce in camera, se dezbraca, se pune in pat, incepe sa se mangaie si zice:
    – Vreau o bicicleta, vreau o bicicleta…

  • Eram in vara cu niste prieteni pe o banca intr-o parcare.Unul dintre prietenii mei a venit de la padure si si-a asezat bicicleta (aveam un scott verde) pe o Dacie 1310 alba.Stam ce stam si apare proprietarul.El nervos zice: ,,Ce iti sprijini ma nesimtitule bicicleta de masina mea? Poate mi-ai zgariat-o”.Eul se uita linistit si spune: ,,De banii pe care i-am dat pe bicicleta mea, imi iau 4 Dacii ca ale dumneavoastra.Matale ar trebui sa nu iti mai sprijini Dacia de bicicleta mea”.Omul inghite in sec si urca inapoi in scara blocului murmurand ceva…

  • mi-am dorit de foarte mult o bicicleta, si mai eles rosie,sper sa am norocul sa o castig, sa pot iesii la plimbare cu baietelul meu.

    coca- cola eu tot beau, poate,poate ei imi dau,o bicicleta rosie ca focul eu vreauuu

  • Albert Einstein ne spunea,
    Pe vremea cand mai traia,
    Ca viata este directa
    Ca mersul pe bicicleta.
    Ca sa stai in echilibru,
    Tre’ sa iti ghidezi biciclu’
    Doar in fata, inainte
    Sa continui sa-i dai pinten.
    Eu vin si va spun acum,
    Ca sfatul e unul bun,
    Dar mai trebuie ceva :
    Sa reglementam culoarea !
    Alba, neagra, tricolora
    Sau ca mierea – poliflora,
    Bicicleta tre ‘ sa fie
    Ca o a doua sotie !
    Si intrand mai in detalii,
    Tre’ sa fie “sexy mummy” !
    Dar nu e suficient,
    Ar zice Mihai (Constantinescu) cu talent,
    Caci vitezomanu’ Gica
    De curand si-a luat o bicla.
    Una rosie ca focul,
    Sa-i surada iar norocul.
    Daca-si lua una verzuie,
    Sigur ar fi primit … cuie.
    Cuie ca sa mestereasca
    Prin vila sa boiereasca 🙂
    Plus ca rosu e in trend,
    De la Cluj pan’ la Tashkent
    Si e culoarea perfecta,
    Care te face vedeta.
    Sa vorbim si despre mine
    Asta care-o arde-n rime :
    Sincer sa va spun acum,
    Chiar daca o sa par nebun
    Cred ca n-am mai pedalat,
    Bicicleta – am subliniat,
    De pe vremea cand eram
    Soim al patriei si beam
    Socata, nu Coca-Cola
    Si luptam cu rubeola.
    Ca sa inchei bicicletos
    Vreau un rosu musculos
    Musculos si-nteligent
    Ca sa fie condiment
    Vietii cu sanatos stil
    Minte brici si trup agil !

  • Bicicleta rosie ca focul sa-mi surada norocul….
    rosioara si zglobie, sa ma duca pe campie…
    rosioaro hai la fata…ca sa nu mai merg cu ..RATA

  • Hai, să îți zic o știre nouă,
    Nu se mai ciocnesc iar ouă,
    Paștele ce va veni , biciclete v-om înroșii,
    Iar când ele se ciocnesc, „Coca”-„Cola” î-și rostesc
    Cine are cadrul tare, ia căstigul cel mai mare.
    „Freerider” și „Coca-Cola” se iubesc, nu se ciocnesc Ca să ne daruiasca nouă
    Bicicletă în loc de ouă .

  • Vreau ceva care sa fie numai al meu.
    Vreau ceva care sa fie mereu la dispozitia mea.
    Vreau ceva care sa nu comenteze cand ma hotarasc sa merg unde vreau eu.
    Vreau ceva care sa ma faca sa zbor.
    Vreau ceva care sa imi arate lumea exact asa cum este ea.
    Vreau ceva la care sa ma pot intoarce cu drag mereu.
    Vreau ceva sa imi dea energie.
    Deci vreau o bicicleta.
    Si vreau sa fie rosie – ca sa ma simt femeie.

  • Imi doresc sa castig una din cele patru biciclete pentru a-mi permite sa dorm in zilele in care am cursuri la facultate, cu 15-20 de minute, mai mult decat de obicei. … Sper sa aud ceasul …

  • Imi doresc sa castig una din cele patru biciclete pentru a-mi permite in zilele in care am cursuri la facultate, sa dorm cu 15-20 de minute mai mult decat de obicei. … Sper sa aud ceasul …

  • Imi doresc sa castig una din cele patru biciclete pentru a-mi permite in zilele in care am cursuri la facultate, sa dorm cu 15-20 de minute mai mult decat de obicei. … Sper sa aud ceasul …

  • Salutare si multumesc pentru aceasta ocazie de a castiga o bicicleta si a face si eu pe cineva fericit. Bicicleta Rosie Coca -Cola o doresc intrucat in bloc la mine s-a mutat o doamna singura de vreo 35-40 de ani corp atletic , frumoasa si inteligenta pe care o vedeam mereu iesind la o tura de alergare. Am facut in asa fel incat atunci cand ieseam si eu la pedalat sa ma intersectez cu noua vecina si astfel am aflat ca mutarea ei este rezultatul unor probleme financiare cu bancile si a trebuit sa renunte la apartamentul mai bun pt cel din bloc cu mine iar pentru ca nici pe acesta nu l-a gasit rapid a mai stat si cu gazda, dar intr-o zona cam rau famata. Acolo i-a fost furata doamnei si bicicleta si nu a mai putut sa-si cumpere alta , dar abia asteapta sa stranga bani deoarece este doritoare de pedalat. Cum si eu sunt singur si cum dialogul intre mine si ea merge bine consider ca Bicicleta rosie ar fi un START pentru echipa de ciclisti EU si VECINA MEA !

  • Pe langa argumentele de tip acidulat (beau de mult timp coca-cola si inca nu mi s-a topit stomacul) si cele coloristice (toti amicii mei sunt obisnuiti sa ma vada in rosu), imi doresc mult de tot sa castig si sa ingros randurile biciclistilor din Bucuresti. La greutatea mea actuala, chiar le-as ingrosa un pic mai tare :)). Imi doresc o bicicleta pentru ca sunt ani de zile de cand nu am mai avut una si ma intristez mereu cand inchiriez o bicicleta intr-un parc si trebuie sa o returnez. Imi place sa merg pe bicicleta, e genul de hobby care a reunit la mine placerea de a fi atent la tot ce se intampla in jurul tau, la a observa viata din oras (lucru imposibil in alte mijloace de transport in comun, mai ales cand iti faci mai multi nervi decat sa poti sa mai ai si disponibilitatea sa descoperi ceva pe fereastra), cat si pentru ca este o forma de sport care iti confera tonus si vitalitate.

    Felicitari pentru concurs si bafta tuturor actualilor-viitorilor ciclisti

  • Peste gard, il vede Ion pe Ghita jucand tenis cu Federer: ce faci Ghita??, nu-mi vine sa cred, joci tenis cu Federer si nu iti ia nici o minge, cum faci asta?
    Du-te in prispa casei la mine si vezi acolo ca e un broscoi care-ti indeplineste o dorinta, numai sa vorbesti tare ca e cam surd. Se duce Ion, vede broscoiul si ii cere sa-i dea cea mai frumoasa cabrioleta rosie. Merge el acasa nerabdator si in curte gaseste o bicicleta rosie. Suparat, Ion se duce peste Ghita:
    Bai Ghita, da surd rau broscoiul ala, nimic n-aude..
    Nu ti-am zi ba Ioane…ce crezi, ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis???

    p.s. Imi doresc tare mult bicicleta rosie pentru a merge impreuna cu sotia la plimbare in weekend si in cursul saptamanii oriunde avem nevoie fara a mai cheltui banii inutil pe benzina.

  • Piața făcută în fiecare dimineață. Roșii, ceapă de baltă, ardei, piersici, pepeni . Toate roșii. Ceva lipsește. 🙂 Însă spre 40 de ani nu mai ești nici nebunatic să cobori scările de la piață cu bicicleta, nici bătrân pentru cârje. Vrei doar să mergi. Pe jos, pe bicicletă. S-ajungi unde ai vrei. Dar pantofii strâng întotdeauna, bat la călcâie. La adidași legi mereu șireturile.
    Tocmai mă mut în apartament nou, cu boxă. Dar eu știu de ce mi-am dorit atât de mult să aibă și boxă. Și are. Nu întâmplător.

  • Prima mea bicicleta a fost rosie.. aceasta este tot rosie si este stilul meu.. Ne cautam reciproc de vreo 18 anisori, va rog, ajutati-ne sa ne regasim!

  • Eu as vrea 4 biciclete pentru prietenii mei sa fim toti intr-o forma fizica de invidiat, ca atunci cand mergem sa combinam fete in club, sa vedem care are cel mai mult talent :))

  • Bicicleta fuge,
    Nimeni n-o ajunge
    Are dor de duca
    Parca ar fi naluca

    Toata ziua pe-afara
    Vine lumea sa o vada
    Bicicleta e usoara fuge parca zboara

    Are roti lucioase,
    Coarnele-ntoarse,
    Saua este buna
    Sa tot stai pe ea , nu-i gluma

    Toata ziua pe-afara
    Vine lumea sa o vada
    Bicicleta e usoara fuge parca zboara

    Peste hopuri sare
    Ca pe zmeu calare
    Si e rosie toata
    De la Coca-Cola castigata

  • Imi doresc o bicicleta rosie pentru a o putea boteza „Rosia Montana” .Astfel ar deveni un simbol al unei vieti sanatoase intr-un mediu nepoluat.

  • In ziua de 21.05.2013 cand fiica mea a implinit varsta de 3 ani a primit cadou o bicicleta superba iar bucuria ei nemarginita ( imaginea fetei stralucitoare nu o pot uita nicicand ) a determinat-o sa pupe in repetate randuri coarnele bicicletei. O bucurie la fel de mare va avea si sotia mea daca voi castiga o bicicleta rosie pentru ea si stiu ca o doreste mai ales pentru ca anul acesta nu am putut sa-i cumpar din lipsa banilor si sigur abia asteapta sa plecam impreuna la pedalat.
    http://omulvaly.wordpress.com/2013/09/13/vreau-sa-intregesc-echipa/

  • Era 12.09.13 ora 21. Primesc un mesaj pe tel de la fratimiu, cu un link. Intru sa vad despre ce era vorba. Cand, ce crezi? Nu era tasu 🙂 era freerider.ro cu un concurs. Am citit.. si mi-a placut maxim. Zic : „Este ma, castig o bicicleta” 😀 Acu il anunt si pe my brother ca o sa castig o bicla. El ma intreaba „cum?”. Eu : „simplu. respect regulamentul” 🙂
    In sfarsit imi pot indeplini visu de a merge cu o bicla rosie prin cartier, ca aici in Militari nu avem parc 🙁 dar poate voi avea noroc sa imi pun cateva flori in cosuletul din fata biclei 😀 Deja ma simt un pic oltean, ca deh, ei mai aveam Dacii rosii 😀
    Multumesc Coca Cola si Freerider pentru concurs 🙂 Succes la ceilalti 3. Ma sunati ca iesim impreuna 😀

  • Eu cand beau o Coca-cola
    Ma si vad in Bora-Bora!
    Vreau o bicicleta rosie
    Sa devin Scufita Rosie.
    Lupul cel rau m-a ademenit,
    Pe loc m-am indragostit
    Si-o Cola i-am oferit!
    Vrem s-o ardem in deplasare,
    Cum criza inca e mare
    V-om da blana la pedale!
    Bicicleta-i cea mai tare
    Doar rosie c-avem valoare!
    C-avem valoare ridicata
    Pot sa v-o mai spun o data!
    Acum ca m-ati si citit
    Eu ma pun pe biciclit!
    Pana cand am sa castig
    Pedalez la infinit!

  • Bicicleta a devenit parte integrata a vietii personale. Dar nu a fost mereu asa. Din frageda pruncie am avut o retincenta acerba in ceea ce priveste mersul pe bicicleta. Imi era frica de durere, deci implicit de cazaturi. Intr-un final, pe la 5 ani, am invatat sa merg pe bicicleta. Apoi am privit-o ca pe o simpla jucarie.
    Dar asta pana in perioada liceului, cand am fost nevoit sa ma deplasez prin oras cu mijloace de transport in comun. Eram o persoana dinamica. Asa ca timpul petrecut in aglomeratie mi se parea pierdut. Intr-o zi am decis sa folosesc bicicleta ca mijloc de transport. Problema a fost ca trebuia sa-mi conving si parintii ca este o idee buna, intrucat acestia erau ingrijorati de siguranta mea. Nu am avut castig de cauza. Dar ma furisam afara din casa cu bicicleta de fiecare data cand aveam ocazia. O data iesit pe usa nu mai aveau ce sa-mi faca.
    Apoi bicicleta a devenit o pasiune. Un strict necesar. Am inceput sa particip la antrenamente de mountainbike. Am organizat ture de cicloturism. Disputa cea mai mare o aveam cu mama mea. Nu intlegea deloc de ce “pierd” atat timp pe bicicleta, ca doar nu o sa mananc de la bicicleta.
    Acum doua luni am auzit ca mama se gandeste sa-si cumpere o bicicleta (cu cosulet) pentru a merge cu ea la serviciu. Vestea m-a bucurat enorm si i-am intors un zambet ironic. Aha! Deci in sfarsit imi dai dreptate. Problema este ca nici pana in prezent nu a pus ideea in practica.
    M-as bucura sa-i ofer sansa de a folosi zilnic bicicleta. Sa-i demonstrez ca lupta pe care o ducea impotriva pasiunii mele nu era justificata. M-as bucura enorm sa-i ofer mamei mele una dintre biciclete rosii.

  • Vreau sa castig o bicicleta rosie pentru a-i eclipsa in trafic pe soferi, in special pe conducatorii de Ferrari rosu.

  • Andreea ar trebui sa primeasca in dar o bicicleta rosie cu cosulet:

    1. Pentru ca-mi este prietena adevarata de mai bine de 3 ani si inca nu am reusit sa ne suparam una pe cealalta;
    2. Pentru ca vreau ca in aceasta toamna sa luam orasul “la pedalat” si sa facem poze multe multe cu oameni si bicle… cu bicle si oameni;
    3. Pentru ca atunci cand singurul meu tel in viata era viata mamei mele, Andreea mi-a daruit zambete si o BICICLETA!
    4. Pentru ca stie sa se bucure din tot sufletul pentru fiecare cadou pe care il primeste, indiferent de cat de mic ar fi;
    5. Pentru ca o bicicleta m-a ajutat sa descopar oameni deosebiti, oameni alaturi de care am reusit sa zambesc chiar si atunci cand mi-a fost mai greu;
    6. Pentru ca imi e prietena! … si motivele ar putea continua!

    O bicicleta rosie cu cosulet pentru prietena mea, Andreea Sebea!

  • De ce aş vrea o bicicletă roșie?De fericire.
    Ea,draga-mi biciletă,ei bine,doresc să mă poarte plutitoare pe-nalte culmi iară noi două să aşternem numai praf magic în urma noastră.
    Aş bicicli până-n lună şi în stele de aş primi în dar una ca ea!
    La mulţi nori,s-ajung să zbor cu roşiatica voastră bicicletă Coca-Cola!

  • Cea mai faina amintire e legata de o coborare pe scari. Era pe la inceputul anilor 90 si aveam chef sa dau o tura cu bicicleta, un Pegas teoretic pliant practic cu balamaua ruginita. Dar cand am iesit din apartament am constat ca nici unul din cele doua lifturi nu mergeau. Asa ca m-am urcat pe bicicleta si am coborat calare pe ea cele 8 etaje. Astazi nu cred ca as mai avea curaj sa fac asta.

  • Vreau o bicicleta rosie pentru a mea prietena draga care nu isi poate face curaj sa aleaga una si sa strige ‘uite-o, e ea!’.
    Asa ca daca o sa castig, am cateva planuri pentru a ii face surpriza: fie voi merge in parcare, ii voi muta masina (daca reusesc) si o sa ii las in loc bicicleta, fie voi lega cu o banda rosie bicicleta de masina si voi imortaliza, dintr-un colt, reactia ei. Bineinteles, pozele vor ajunge si la voi 😀

  • Cristian si Daniela ,
    Tineri ce iubesc natura ,
    Vrem sa-ncepem aventura
    De-a strabate tara toata.
    Nu cu trenul sau masina ,
    Nici cu barca sau drezina,
    Ci cu pletele in vant,
    Pedaland si pedaland,
    Pe poteci si pe carari
    Din oras si pana-n zari,
    Salutand amicii nostrii
    De pe biciclete rosii.

  • Am o bicicleta tare fandosita
    Numai rosu vrea sa vada
    Pe al ei superb ansamblu
    Si e tare mofturoasa
    Toata ziua s-ar plimba
    Numai pe unde vrea doar ea
    Si asa neascultatoare
    Imi tot scoate fire albe
    Da am eu ac de ghidonul ei
    Cu o Coca Cola rece
    O imblanzesc de nu se vede

  • O bicicleta rosie imi doresc,
    Cu ea prin tara sa calatoresc.
    Iar de dorinta mi se va implini,
    Celor doi sponsori le voi multumi!

  • La sfarsit de saptamana,
    Evadez din capitala,
    Destnatia finala
    Fiind coltul de natura.
    Cu rucsacul la spinare,
    Pun in el covrigi si mere,
    Pentru drum sa am putere
    Cat voi trage la pedale.
    Cine vrea sa ma admire,
    Ma va stii dupa cascheta,
    Am ROSU pe bicicleta
    Daca vrei , te iau cu mine.
    Bem o Cola la-naltime
    Si strigam cu mic , cu mare
    Coca-Cola-i cea mai tare !!!

  • Mă dor de crudul tau amor
    A pieptului meu coarde,
    Și ochii mari și grei mă dor,
    Privirea ta mă arde
    Cu bicicletă.

    Dar cum ai vrea să mă cobor?
    Au nu-nțelegi tu oare,
    Cum că eu sunt nemuritor,
    Și tu ești muritoare
    Fără bicicletă?

  • In call center beau o cola
    E rece si cu bruma
    Sa-mi mearga ziua buna
    Cu multe comenzi pe luna!

    Cola proaspat imbuteliata
    Cu prietenii, o beau pe toata.
    Avem seminte,voie buna,

    Dar si-o bicicleta rosie,
    Ar merge ,struna.
    Cola, beau in parc,pe strada,
    La birou sau chiar in cada!

    Bicicleta rosie ma stie,
    Ca sunt fashion si dilie!

  • Nu am bicicleta (inca), dar imi doresc sa invat sa merg pe doua roti si sa pot sa descopar Bucurestiul altfel, nu doar la picior. Am reusit sa merg doar inclinat, insa am un parc intreg vis-a-vis de blocul meu unde pot sa exersez. Daca imi veti da ocazia, voi face orice ca sa invat sa merg, daca pot ii voi atasat rotite ajutatoare chiar daca am trecut de ceva timp de varsta de 5 ani. Sunt micuta si slabuta, copiii din parc or sa creada ca sunt de-a lor…Sper!

  • O doza de Coca -Cola,
    M-a rugat cu staruinta
    Sa-mi pun astazi o dorinta.
    Cica,stie ea ceva…
    Excluzand bani si mosie
    Precum Aladin cu duhul,
    Mi-am adus aminte un lucru :
    Bicicleta, cea rosie .
    Imi va fi de trebuinta;
    Sport,natura,sanatate.
    Uite cum le am pe toate,
    Cu o singura dorinta..

  • Mi- ar placea o bicicleta,
    Una rosie..coheta!
    Sa tot pedalez pe ea,
    Sa ma plimb unde-oi vedea,
    Sa ii pun un cos cu flori
    Vantul sa imi dea fiori,
    Sa- mpartim o Coca- Cola,
    Mai ales c-o s-o strig Lola!

  • Coca-Cola e pe val
    Da biciclete-ntrun hal,
    Te inscrii si-ai castigat
    Biciclete unicat!
    De mai vrei sa scriu ceva,
    Da-mi bicicleta-ncoa
    Sa-mi petrec timpul cu ea!
    Asta e, eu am plecat
    Si-o bicicleta am castigat.

  • „I asked God for a bike, but I know God doesn’t work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness” (Al Pacino) (m-am rugat la Dumnezeu sa primesc o bicicleta, dar am vazut ca nu merge asa… asa ca am furat una si m-am rugat pentru iertare…) 🙂
    Cum partea cu furatul e exclusa, imi incerc norocul la concursul asta, chiar imi trebuie o bicla, merg in fiecare zi cu troaca veche (un harb) la job, plus ca asta mai are si cos pentru cumparaturi!… Iar cireasa de pe tort: e rosie!!!
    Daca o castig, stiu si cum o s-o cheme: Vineri, ca pe sclavul lui Robinson Crusoe 🙂 😉

  • Un bătrân mă opreşte şi-mi spune:

    -Vino aici, sub pom. Vezi? E un pom plin cu biciclete. Are ramuri, tulpină, creşte. În pom vin păsări, ciripesc. Urcă şi copii şi bătrâni şi pisici. Îşi aleg biciclete. Întelegi? Ai vazut soarele printre ramuri? Sau norii , uneori?
    Copacul face umbră. Când vine furtuna , bicicletele îşi iau zborul prin oraş. Ele dau culoare întunericului. Sunt graţioase ca lebedele pe apă. Cine poate, mai ia câte una. Nu te poţi abţine. Îţi iei avânt şi zbori printre nori cu păsările. Te prinzi de fulgere să-ţi dea viteză. Te simţi liber , te simţi uşor şi fericit. Întelegi? E minunat.
    Oamenii îl taie. Mi-au taiat pomul. Pe sub copaci trec oamenii cu biciclete.

  • As vrea o bicicleta pentru sora mea, Carmen, pentru ca:

    Isi doreste-o bicicleta
    Rosie, cu cos, cocheta
    Sa goneasca pedaland
    Printre benzi inaintand.

    Imi doresc o bicicleta
    Sa i-o dau in dar,
    Sufletul sa-i vad zburand
    Ca dintr-un sertar.

    Ne dorim o bicicleta, pentru ea, eu am,
    Sa evadam impreuna din cotidian.

  • Câștigătorii sunt:

    Laura Baban

    Vreau o bicicletă roșie de oraș pentru că sunt o bipedă urbană leneşă. Ies din casă, mă urc pe bicicletă şi oamenii presupun că sunt altetică, sportivă, curajoasă și probabil în curând voi avea nevoie de un duș. În realitate ajung mereu la timp și nu sunt deloc transpirată. Bicicleta nu e pentru mine un sport, din contră, o am pentru că sunt leneșă. Mi-e lene să mă duc în garaj să scot mașina, s-o conduc, să găsesc apoi un loc de parcare și apoi să merg de la mașină la locul unde am treabă. Am bicicletă pentru că mi-e lene să caut pe sub canapea mărunțiș cu care să-mi cumpăr bilet de autobuz de la o tonetă. Mi-e lene să mă târăsc până în stație, să aștept autobuzul și apoi să mă îndes printre ceilalți oameni ticsiți din autobuz.

    În loc să merg pe jos 15 minute unde am ceva de făcut, mai bine pedalez 5 minute. Da, merg cu bicicleta pentru că mi-e prea lene să merg. Pedalez chiar și la orele de vârf, trecând pe lângă zeci de mașini pentru că mi-e prea lene să mă stresez blocată în trafic și n-am nici un chef să explic tuturor de ce iar am întârziat.

    Mi-am vândut mașina pentru că mi-era prea lene s-o întrețin (benzină, asigurare, spălătorie, reparații, briz-brizuri). Acum doar mă sui pe bicicletă și plec.Transport gratis, pentru leneși. Fără credit la bancă, combustibil, service, tichete de parcare. Merg cu bicicleta pentru că mi-e lene să fiu bolnavă și obeză și să îmi trebuiască medicamente, vizite la doctori, medici privați, sejururi în stațiuni balneo-climaterice.

    Merg la cumpărături tot cu bicicleta. Mi-e prea lene să cumpăr un coș plin și să-mi burdușesc portbagul cu sacoșe. Coșul meu de cumpărături e coșul de la bicicletă, unde încape fix cât am nevoie să rămân puțin flămândă, căci mi-e prea lene să merg de prea multe ori la cumpărături.

    Da, bicicleta de oraș e pentru oamenii leneși, sănătoși la cap. Minunată pentru corp și balsamică pentru suflet.

    ————————————————

    Adrian Stanescu

    Foaie verde de rucola,
    Am baut si eu o Cola,
    La concurs eu m-am inscris,
    Bicicleta am incins
    Pentru sotioara buna,
    Ca sa pedaleze-ntruna!
    Copanelul rotunjor,
    Sa-l transforme-ntr-un picior!
    Si sa bucure privirea,
    Rosul este fericirea!

    ——————————————-

    Alex Dutu

    roses are red
    violets are blue
    all these people posting
    instead of working
    got to be joking
    but hey, can’t blame it
    I’m also doing it
    writing a stupid poem
    I’m not too bright..damn 🙁
    but one thing I know
    and I’m trying to keep the flow
    that a free bike is better
    than buying one with cheddar
    in this regard I say
    gimme bike – I no pay
    and for this to be complete
    so the win will be legit
    big thanks go to the sponsors
    I’m drinking coke while riding outdoors
    what? CocaCola is not healty?
    neither is spending time at the PC..
    but we need our daily dose of freerider
    and just like a true rider
    the secret is to have a good balance
    so instead of searching the web for frames and chains
    go outside to that place you like
    and ride your new red bike.

    ———————————————-

    Irina Bercaru

    “I asked God for a bike, but I know God doesn’t work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness” (Al Pacino) (m-am rugat la Dumnezeu sa primesc o bicicleta, dar am vazut ca nu merge asa… asa ca am furat una si m-am rugat pentru iertare…) 🙂
    Cum partea cu furatul e exclusa, imi incerc norocul la concursul asta, chiar imi trebuie o bicla, merg in fiecare zi cu troaca veche (un harb) la job, plus ca asta mai are si cos pentru cumparaturi!… Iar cireasa de pe tort: e rosie!!!
    Daca o castig, stiu si cum o s-o cheme: Vineri, ca pe sclavul lui Robinson Crusoe.

  • Nu stiu cum ati ajuns la o astfel de deliberare si desemnare a castigatorilor.Cred insa ca, mare nevoie de cultura are creierul celor ce au jurizat…

  • @bibilotul: nu cred că ai citit tema concursului. Trebuia să fie un text amuzant, prin urmare cele 4 de sus au îndeplinit cerințele. Deciziile în acest caz sunt întotdeauna subiective. Toate cele bune!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 19 =