Acum citesti
Castigatorul concursului Freerider si Bicishop.ro

castigator_concurs_bicishop_roVineri, 15 ianuarie 2010, Cosmin Hartie din Brasov, a venit impreuna cu un reprezentant Freerider.ro la sediul magazinului de biciclete Bicishop, pentru a-si adjudeca premiul, o pereche de butuci in valoare de 350 de Lei.

Deoarece butucii erau model single speed, Cosmin a optat pentru o pereche de butuci pe rulment, pentru mountain bike-uri. Ne-a incantat vizita lui, deoarece am putut discuta cu o persoana cu adevarat pasionata de mountain bike-uri si mai presus faptul, ca se numara printre primii detinatori ai unei biciclete 29er in Romania.

Cosmin ne-a promis cateva poze in comunitate cu bicicleta 29er achizitionata anul trecut din Brasov, iar noi le vom astepta cu interes. Daca doresti sa citesti articolul castigator trimis de Cosmin, il poti accesa facand click aici : http://www.freerider.ro/noutati/generale/avem-un-castigator-5187.html .

Felicitari din partea echipei Freerider, atat castigatorului, cat si celor care au luat parte la acest concurs. In orice caz, ramaneti pe pozitii, deoarece vor urma noi si noi concursuri cu premii interesante.

via | Freerider.ro

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × five =