Acum citesti
Căștile KASK, în România prin Sprint Bike Sport

De la Sprint Bike Sport citire, aflăm că brand-ul de căști KASK va fi reprezentat începând cu 2018 în România, iar importatorul ne-a trimis câteva cuvinte despre noile produse. Iată despre ce este vorba:

Suntem onorati sa va anuntam ca incepand cu sezonul 2018, Sprint Bike Sport este distribuitorul oficial si exclusiv in Romania a produselor KASK ”probabil cel mai puternic brand de casti de protectie si ochelari de ciclism din lume”.

Kask Rex este singurul model dedicat bicicletelor de munte, iar design-ul este agresiv.
Cântărește 310 grame și asigură protecție atât celor care pedalează pentru relaxare cât și celor care, spre exemplu, participă la o cursă de enduro.
Modelul Inifinity pentru șosea continuă într-o notă similară…
… mai precis, destul de agresivă pentru o cască de șosea.
Este recomandată de asemenea și pentru ciclocros.

De notat ca cea mai titrata echipa de ciclism din lume SKY TEAM concureaza si isi asigura siguranta impotriva loviturilor cauzate de cazaturi, cu casti KASK. De asemenea, echipa de MTB FOCUS concureaza cu echipamentele KASK.
Consideram ca astfel Sprint Bike Sport isi consolideaza pozitia de jucator important pe piata de profil din Romania si completeaza o gama variata de produse oferita magazinelor specializate din Romania.

KASK inseamna in primul rand produse premium si siguranta maxima petru ciclisti. Nu exista nimic mai important decat viata si integritatea ciclistilor, de aceea o investitie in produsele KASK este o investitie in siguranta noastra, a pasiontilor de ciclism.

Cei care vor da curs invitatiei noastre de a ne vizita standul de la Salonul Bicicletei vor avea ocazia sa testeze live atat produsele de la KASK cat si cele de la Alpinestars a caror lansare oficiala pe piata din Romania se va face cu aceast ocazie.

De asemenea in cadrul Salonului Bicicletei 2018 va avea loc lansarea oficiala a echipei de ciclism MS-Tina Focus singura echipa continetala de ciclism din Romania care va participa la un mare tur.

via Sprint Bike Sport

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 11 =