Catch și Release, două noi modele 27.5 de la Diamondback

0

Diamondback-Release-3-logo-shot-600x400Diamondback a prezentat în Santa Barbara, California, două noi modele de MTB full-suspension, Catch și Release, ambele folosind noua lor suspensie inovatoare Level Link.

Ambele modele au cursa suspensiei destul de scurtă, amortizarea de calitate fiind oferită de suspensia inovatoare. Acest lucru permite chainstay-uri scurte și loc pentru anvelope voluminoase. Acestea au 425 mm la Release și 446 mm la Catch, care are roți 27.5+.

Diamondback-Release-3-seat-tube-600x400În ciuda seat-tube-ului curbat, ambele modele sunt compatibile cu deraioare în față și vin echipate cu transmisii 2x la modelele ieftine. Deraiorul față este montat pe un adaptor demontabil direct-mount.

Modelul Release cu roți de 27.5 are o geometrie modernă, cu top tube lungi, unghiuri agresive și chainstay-uri scurte. Furca are cursa de 150 mm și trece ușor peste obstacole dificile iar spatele suplu ține lucrurile sub control.

Diamondback-Release-3-specsDiamondback-Release-2-specsDiamondback-Release-1-specsPrețurile sunt destul de competitive: Release 3 costă 3900 USD, 2 costă 3500 USD iar 1 costă 2500 USD.

Catch are roți 27.5+ și o cursă de doar 130 mm. Geometria e mai agilă și mai apropiată de cea a unui model de XC.

Diamondback-catch-2-specsDiamondback-catch-1-specsModelul de top Catch 2 are un preț de 3500 USD iar modelul 1 are prețul de 2500 USD.

Modelele pot fi deja cumpărate, dar livrarea se va face doar în martie.

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul producătorului.

Sursa: bikerumor.com

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAndalucia Bike Race la final
Articolul următorMaxxis anunță noul Forekaster pentru 29
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ