Acum citesti
Catlike la Eurobike: colecție nouă de căști, printre care și un model retro

Multe noutăți anul acesta la standul Catlike de la Eurobike, care a fost amplsat de data aceasta chiar la intrarea în expoziție, devenind astfel foarte vizibil. Iar cei de la Catlike probabil au avut și un interes în a face asta, căci pentru 2018 noutățile sunt numeroase.

Prima și probabil cea mai interesantă este noua-veche cască Origin, cu un design similar al primei căști construite de spanioli, dar înzestrată cu cele mai noi tehnologii. Confortul este asigurat de sistemul de prindere MPS EVO (Multi Position System Evolution), are 17 guri de ventilație și este disponibilă în două dimensiuni: 54-57cm sau 58-60cm.

Aspect vintage, o cască ce reproduce primul model construit de Catlike.
Într-o gamă de culori la fel de retro.

Chupito este de asemenea o nouă cască de șosea, mult mai aerisită, cu 24 de guri de venitlație și cu mai multe tehnologii care te protejează: Crash Energy System, Shock Absorbing System sau Low Nope Protection. Suficiente? Este disponibilă în 3 dimensiuni, cu o greutate de la 250 la 300 de grame.

În ceea ce privește căștile pentru MTB, noua Forza 2.0 și 1.2 reprezintă cea mai importantă noutate. Modelul 2.0 este o cască full-face cu mandibulă detașabilă, sistem de prindere BOA, padding extra pentru poziționare ideală pe cap și guri de ventilație ovale. Greutatea este de 770 de grame pentru dimensiunea M. 1.2 este versiunea fără mandibulă și se bucură de aceleași caracteristici, cu mențiunea că este mai ieftină și desigur, cântărește mai puțin: 470 de grame pentru dimensiunea M.

Mandibula este detașabilă la modelul 2.0.

Tot pentru MTB și tot în aria All-Mountain, se află și noua cască Vulcano. Este mai ieftină decât modelul Forza, beneficiază de sistemul Low Nope Protection, iar sistemul de prindere este ceva mai simplu. Nu se specifică numărul de guri de aerisire și nici greutatea.

Cei de la Catlike vor lansa și o nouă pereche de încălțăminte cu aspect retro pentru anul viitor, însă datele oficiale nu au fost încă furnizate. Am putut vedea la Eurobike un model din piele întoarsă, însă fără a afla mai multe detalii despre acesta, singura mențiune fiind că sunt construiți pentru cursiere, lucru lesne de observat din fotografii.

Alte căști prezentate la Eurobike:

Dacă erai curios cum arată o cască Catlike pe interior.
Structra văzută clar.

Importator Catlike în România: mosionroata.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + thirteen =