Acum citesti
Ce poti vedea la Outdoor Active Expo

Ieri s-a deschis targul Outdoor Active Expo in incinta Baneasa Shopping City, la primul etaj. Atmosfera este momentan linistita, iar daca te decizi sa faci o vizita targului iti spunem ca vei avea ce sa vezi. Desi nu s-au prezentat toti comerciantii care s-au anuntat initial, vei putea admira biciclete de la branduri consacrate precum : Cube, Norco, Johnny Loco, Scott, Nirve, Velorbis, Merida sau Electra.

Este de apreciat numarul de CityBike-uri sau de Cruisere prezentate in cadrul acestei expozitii, numarul acestora echivaland cu cel al bicicletelor Mountainbike. Este imbucurator, deoarece vine ca o dovada ca MTB-urile nu mai sunt neaparat in prim plan, ci gusturile se diversifica odata cu timpul. Pe langa bicicletele de oras exista si cateva modele de biciclete pliabile (unele chiar ultra pliabile).

La capitolul mountainbike-uri, sunt prezente atat biciclete pentru probe de DirtJump cat si pentru Cross Country sau Downhill. Iar ofertele sunt pe masura tuturor bugetelor. Unii dintre comercianti ofera discount-uri de pina la 20% pentru cateva din modelele prezentate.

Expozitia este deschisa pina duminica, iar in afara de biciclete mai poti vedea articole sportive sau de camping cat si role, trotinete sau chiar articole vestimentare. Te lasam in continuare sa vizualizezi cateva poze cu standurile de la Outdoor Active Expo.

Vezi Comentarii (3)
  • Deja sunt coplesit!!…pe toate as vrea sa le calaresc ( pe rand, bineinteles! ) iar nu in ultimul rand, pe toate le-as repara….atunci cand ar fi cazul!

  • Daca tot sunteti informati despre expozitie , imi spuneti si mie va rog daca au venit si firme care produc bocanci , ghete de munte si daca da , care ar fi acelea ?

  • Salut! Brand-uri nu-ti pot enumera, insa pe culoarul din stanga exista cel putin un expozant care comercializeaza incaltaminte specifica. Este chiar o firma din Bulgaria daca nu ma insel.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =