Acum citesti
Cea mai ușoară anvelopă pentru MTB


Noua anvelopă de la Geax face parte din familia AKA, însă beneficiază de o greutate impresionant de mică: doar 295 de grame! Cel mai ușor model AKA reușea să pună pe cântar până nu de mult 520 de grame în formatul 26 x 2.00, așadar diferența este semnificativă.


Ce ne relevă extensia Pluma? Faptul că avem în față o anvelopă de doar 295 de grame într-un format nu tocmai mare, ci mai degrabă foarte mic de 26 x 1.8. Dacă lățimea n-o face prea utilizabilă pe teren foarte dificil, cu siguranță își va găsi ceva adepți în rândul iubitorilor de Cross Country sau Maraton. Iar asta, dacă cele două probe se vor desfășura eventual pe teren plat fără prea multe obstacole.


Cu toate acestea va fi o anvelopă rapidă care va oferi aderența necesară pe traseele uscate, nicidecum pe cele umede. Privește mai atent dimensiunea crampoanelor și vei înțelege.


Reprezintă deci noul Geax Aka Pluma o soluție de a mai scădea din greutatea bicicletei? Sunt de părere că o poți face doar pentru competiții, altfel cel mai bine ar fi să te orientezi către modelele mai solide, dar din păcate mai grele.


via Geax


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 3 =