Acum citesti
Cel mai ușor full suspension (de serie) din lume: Scott Spark SL

8.9 kg cântărește Spark SL și te face să te întrebi dacă nu cumva cei de la Scott au lăsat concurența în urmă la acest capitol sau dacă și-au făcut un scop din a crea cele mai ușoare biciclete de munte, din lume. Evident, vorbim despre modelele fabricate în serie, adică cele pe care le poți admira în catalogul de prezentare, pentru că în realitate este greu de crezut că vei întâlni prea des un Spark SL.

Cu un cadru din carbon ce pune pe cântar 1.9 kg, Spark SL 2012 vine livrat cu suspensii de 120 de mm, fiind perfectă pentru cursele de Cross Country sau pentru maraton. În partea din față tronează un Rock Shox SID World Cup pe când amortizorul spate este un Scott Nude2 ce permite reglarea cursei între 85 și 120 de mm.

Inscripția World Cup este de asemenea prezentă și pe frânele Avid XX, menită să-ți facă diminețile mai bune atunci când mergi la antrenament. Sistemul de transmisie este furnizat de Sram, dinnou, gama XX.

Faptul că este cel mai ușor full suspension din lume le permite celor de la Scott să născocească un preț pe măsură. Puțin sub 10.000 de euro trebuie să plătești ca să te bucuri de ocazia de a pedala pe Spark SL.

via Scott

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + nine =