CeramicSpeed au lansat noua patină de schimbător de lux Victory OSPW

0

Construită pe baza patinei deja extrem de scumpe OSPW pentru Shimano Dura-Ace 9100, ediția limitată CeramicSpeed Victory OSPW are un preț de aproape 4 ori mai mare. Rotițele sunt printate 3D din titan și au 13/19 dinți iar corpul are o vopsea personalizată elaborată de Ron Jones de la ProBikeDesign. Fiecare piesă perlată e vopsită manual și unic, așa că niciuna nu va fi perfect identică cu alta.

Doar 25 de bucăți vor fi produse, din care 4 sunt deja rezervate – trei pentru atleți profesioniști și una pentru câștigătorul unui concurs. Prețul anunțat este de 1700 Euro. Acestea vor fi disponibile pe pagina CeramicSpeed sau în magazinele Wolfi’s Bike Shop (Dubai…normal), T3 Bicycle Gears Pte Ltd (Indonesia), Pro Bikes (Polonia), Bike24 (Germania), Signature Cycles Greenwich (USA), City Bikes Miami (USA) și Palo Alto Bicycles (USA). Se pot deja comanda și vor fi livrate după 5 septembrie 2018, fiecare fiind numerotată și livrată într-o cutie specială.

Pentru cei ce nu doresc vopseaua specială, este în continuare disponibilă versiunea standard 3D Ti la aproximativ 1500 Euro.

 

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTransilvania Bike Trails Race 2018: race report
Articolul următorCarpathian MTB Epic – părerile concurenților după cursă
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ