Acum citesti
Cheetah Lady Spirit Enduro: special pentru fete

Pe măsură ce segmentul enduro se dezvoltă, apar produse specifice orientate către nevoile celor care le folosesc. Cheetah lansează astfel o nouă bicicletă de enduro, gândită special pentru femei. Este livrată cu dimensiunile ideale: 160-350-11.9, ce reprezintă cursa suspensiilor, lungimea top-tube-ului și greutatea bicicletei, iar toate acestea ar trebui s-o facă cât mai atractivă.

cheetah_lady_spirit_enduro_2014

Înălțimea cadrului de doar 14 inch, o face potrivită chiar și pentru fetele mai scunde, cu o înălțime de 1.50m. În funcție de echipare, bicicleta poate fi livrată și cu o tijă de șa reglabilă, de până la 125mm. Roțile de 26 de inch sunt foarte rigide și solide, iar din echipare fac parte componente de la Avid, Sram, Truvativ sau Rock Shox. Atât furca, Rock Shox Pike, cât și amortizorul, Rock Shox Monarch, oferă o cursă de 160 de mm!

Cei care doresc să-și personalizeze bicicleta, vor avea posibilitatea să aleagă dintr-o paletă foarte mare de 160 de culori, dar cu condiția să plătească în plus 99 de euro. Prețurile pornesc de la 2.199 de euro, iar biciclete pot fi configurate pe site-ul producătorului.

via Cheetah

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + twelve =