Acum citesti
Ciclism nocturn sâmbătă seara la Etapa de Noapte Clujul Pedalează

Zilele orașului Cluj-Napoca vor include și în acest an niște ciclism, dar în porție dublă de această dată. Pe lângă prima etapă a Road Grand Prix, programată în 26 mai, Etapa de Noapte a celor de la Clujul Pedalează își va consuma cea de-a 3-a ediție. Competiția de ciclism programată pentru seara zilei de 25 mai se va desfășura pe străzile din centrul istoric ale urbei ardelenești, în Piața Unirii, cu startul primei categorii la miezul nopții.

clujul_pedaleaza_2013

La această competiție pot participa concurenți de peste 18 ani, echipați cu cască de protecție, lanternă frontală și stop. Organizatorii mai recomandă și aducerea unei doze consistente de voie bună pe lângă acestea.

Înainte de startul evenimentului va avea loc deja tradiționalul concurs Miss Clujul Pedalează, începând cu orele 22:00. La acest concurs se pot înscrie doamnele și domnișoarele care participă și la Etapa de Noapte. Organizatorii le-au pregătit acestora trei probe: îndemânare pe bicicletă, întrebări despre bicicletele lor și concursurile Clujul Pedalează, dar și o probă surpriză.

Pentru a da o șansă reala fiecăruia dintre participanți la urcarea pe podium, plecarea va fi separată pentru diferitele categorii. Astfel, competiția pentru Experți, Ciclocross & Cursiere Open va începe la ora 00:00, urmată de startul pentru Avansați, la ora 01:00, pentru ca la ora 02:00 să concureze Începătorii și categoria de Înțelepți. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Clujul Pedalează.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − one =