Acum citesti
Cluj Winter Race 2009

Ai intrat in criza de timp ca anul este pe terminate si nu mai ai ocazia sa participi la un concurs? Din fericire exista o solutie! Cluj Winter Race 2009 se numeste si este organizat de Clubul Sportiv Maros.

Mai jos, ai toate detaliile :

CLUJ WINTER RACE 2009, va fi a 4-a editie a singurului concurs de acest tip din Romania si chiar din Europa de Est. El este organizat de Clubul Sportiv Maros, iar in acest an se va desfasura pe data de 5 Decembrie.

Concursul este unul de tip OPEN, adresandu-se atat sportivilor legitimati cat si celor nelegitimati. De la bun inceput principalul scop a fost promovarea mountainbike-ului si Cross Country-ului care in ultimul timp a pierdut mult teren in fata Marathonului. In acelasi timp dorim sa promovam Clujul ca fiind o zona excelenta pentru practicarea acestui sport, insa unul din cele mai importante scopuri a fost sa ne strangem la final de an, sa participam la ultimul concurs al sezonului, dupa cum v-am obisnuit in ultimul timp.

harta_cluj_winter_race_2009
In acest an ne-am hotarat sa schimbam putin grila de concurs si categoriile aferente, avand doua categorii pentru barbati, iar fetele vor concura impreuna. Barbatii pot alege intre categoria FUN si HERO, cu mentiunea ca sportivii legitimati se vor putea inscrie doar in cadrul categoriei Hero. Sportivii nelegitimati au dreptul de a se inscrie in oricare categorie. Diferenta intre cele doua categorii va fi ora de start si numarul de ture parcurse.

Numar de ture:

– HERO – 8 ture

– Fun – 6 ture

– Fete – 4 ture

* Acest numar de ture poate fi modificat fara o notificare prealabila pe site, in functie de conditiile meteo.

Data desfasurarii concursului va fi 5 Decembrie. Iar programul este urmatorul:

Vineri, 4 Decembrie

13-15 Marcarea traseului, antrenamente, inscrieri

Sambata, 5 Decembrie

9-10:45 Inscrieri si preluarea numerelor de concurs

11:00 Start Cluj Winter Race 4th edition – FUN si Fete

12:30 Star Cluj Winter Race 4th edition – HERO

15:30 Premierea

20:00 Party in EX Cafe & bar (Calea Manastur 109)

Duminica, 6 Decembrie

11:00 Tura de bike in padurea Faget din imprejurimea Clujului. Tura se adreseaza in special Clujenilor si celor care mai doresc sa ramana in Cluj si Duminica.

Inca mai cautam sponsorizari / voluntari pentru organizare / pari sau stalpi / banda de marcaj / sfori pentru prinderea bannerelor. Daca cineva poate sa ne vina in ajutor macar cu o informatie, mai sus este o sectiune de contact

Taxa de inscriere: 20 de lei pentru cei inscrisi pe net. 30 de lei la fata locului, in limita locurilor ramase. Pentru inscrieri ON LINE intrati AICI. Cu multumiri pentru aceasta facilitate WARP SOFT Distribution

Numarul de concurent este limitat, astfel ca pentru categoria HERO sunt disponibile 40 de locuri, categoria FUN 50 de locuri iar FETELE au 20 de locuri. Nu exista categorii de varsta, in schimb minorii trebuie sa vina cu o imputernicire din partea parintilor.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + three =