Acum citesti
Cluj Winter Race 2010

CLUJ WINTER RACE, este o competitie OPEN de MountainBike Cross Country Short Circuit (XCC) care va implini in aceasta iarna 5 anisori. Aniversarea va avea loc in data de 4 decembrie fiind organizata cu ajutorul Clubului Sportiv Maros.


Nu conditionam participarea, ea fiind de tip OPEN, fiecare posesor de bike avand dreptul de a participa respectand REGULAMENTUL. Aceasta actiune are ca scop promovarea sportului, in special a mountainbike-ului, si mai precis a Cross Country-ului, singura proba olimpica din aceasta ramura. De asemenea dorim sa promovam Clujul si imprejurimile sale ca fiind o zona excelenta pentru practicarea mountainbike-ului si sa continuam traditia de a fi ultimul concurs al anului si de a acorda un premiu special pentru cel mai traznit costum din concurs.


In acest an ne-am hotarat sa schimbam putin grila de concurs si categoriile aferente, avand doua categorii pentru barbati: PRO si FUN, cu mentiunea ca fiecare se poate inscrie la ce categorie vrea el, fie ca e sportiv legitimat sau nu si una pentru FETE. Diferenta intre categorii consta in numarul de ture: 7, 5 respectiv 4.


Informatii complete pe clujraces.blogspot.com.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + one =