Acum citesti
Colecție de genți britanice impermeabile de calitate de la Restrap

Producătorul britanic de genți pentru bicicletă Restrap este de doar un an pe piață, dar pentru anul acesta și-a propus să ofere o colecție impresionantă de modalități impermeabile de a transporta bagajele. Pe lângă deja clasicele genți de șa, de cadru și de ghidon, compaina propune niște modele mai mici interesante, ce se montează în zona ghidonului: Top Tube Bag, Stem Bag și Tech Bag, care oferă acces rapid la câteva accesorii necesare în aventurile pe 2 roți.

Toată colecția a fost testată intens în iarna britanică unde ploile reci abundă aproape zi de zi, rezultatul fiind niște produse performante care așteaptă să își facă clienții fericiți în următoarele săptămâni.

Top Tube Bag

Top Tube Bag costă 30 £ și arată asemănător cu produsele oferite de alte companii, oferind un acces rapid la batoanele energetice și gelurile necesare pentru tură. Este fabricată din Cordura 1000D pentru rezistență, are fermoar impermeabil iar interiorul are partiții din spumă pentru a păstra lucrurile în ordine. Prinderea cu ajutorul unei singure bucle pe toptube și a unei bucle frontale poziționate foarte jos o fac să poată fi montată pe mai multe configurații de cadru decât modelele concurenței.

Stem Bag

Geanta pentru pipă costă tot 30 £ și are rolul de a transporta o sticlă cu băutură în lateralul pipei. La o primă vedere un nou suport de bidon nu e foarte util, dar unul poziționat atât de accesibil este interesant, mai ales dacă bicicleta are și o geantă pe ghidon, pe care aceasta se așează foarte convenabil. În loc de sticlă, în ea pot fi transportate o pereche de mănuși suplimentare și o bentiță sau orice altceva s-ar putea dovedi util să fie la îndemână în timpul turei. Se prinde de pipă și de coroana furcii, având și un elastic cu care se securizează sticla sau cu care se poate închide pentru a nu se pierde obiectele depozitate în interior.

Tech bag

La un preț de 32 £, Tech Bag este o idee inovatoare. Fabricată tot din Cordura 1000D cu fermoar impermeabil, interiorul este complet protejat la apă, fiind locul ideal pentru păstrarea aparatului foto sau a camerei video, la îndemână dar 100% protejate. Prinderea se face în spatele sau în fața ghidonului, la îndemână. Pe lângă prinderea de ghidon, și ea este stabilizată cu o prindere de coroana furcii.

Pentru mai multe informații și prețuri vizitați pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − eleven =