Acum citesti
Componente noi de la PRO

componente_noi_pro
Pro MTB Parts au lansat pe piata doua componente noi destinate probelor de Cross Country. Este vorba de tija de ghidon Pro XCR OS si de tija de sa PRO XCR Carbon.

Cele doua componente fac parte din gama de piese dedicata Cross Country-ului PRO XCR Line si se remarca prin constructia extrem de solida, dar in acelasi timp beneficiaza de greutati foarte scazute : doar 205 grame pentru tija de sa si 120 de grame pentru tija de ghidon.

Gama PRO XCR este o alternativa buna pentru produsele din gama Shimano XTR, fapt confirmat de eforturile producatorului PRO de a creste calitatea pentru piesele din gama 2010. Inovatia pentru tija de ghidon o reprezinta sistemul de prindere puzzle. Daca te vei uita cu atentie la poza, vei vedea ca prinderea pentru ghidon se realizeaza complet diferit fata de modelele clasice, in partea superioara fiind o imbinare de tip puzzle, iar in partea inferioara sistemul standard cu doua suruburi imbus. Deasemenea a fost imbunatatita si rigiditatea si rezistenta prin adoptarea unui design in forma de triunghi. Constructia este realizata din aluminiu 7075 T6, are o inclinatie de 5 grade si beneficiaza de un paintwork cu tenta de racing.

Tija de sa se remarca prin aceleasi caracteristici de baza ca si tija de ghidon : greutate foarte scazuta datorita constructiei din carbon (are un look glossy) si rezistenta sporita. Deasemenea are doua tipuri de reglaje, din care riderul poate selecta 27.2 x 400 de mm sau 31.6 x 400 de mm.Constructia unidirectionala monococa din carbon ii confera o greutate finala de doar 205 grame completata de o calitate excelenta de realizare.

Trebuie sa mentionam si faptul ca desi este concurent pentru gama XTR, compania PRO face parte din concernul Shimano dar dezvoltata sub alta filosofie ce inglobeaza in valorile marcii o calitate foarte inalta a produselor completata de preturi acceptabile.

via | PRO components


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 4 =