Acum citesti
Concurs Freerider.ro si Bikebox.ro

Timp de 1 luna, freerider.ro impreuna cu site-ul de review-uri de biciclete bikebox.ro iti propun un concurs a carui premii le vei putea alege chiar tu.


Pentru ce sa-mi dau stradania?


Avem urmatoarele premii pentru tine : 1 mega poster (dimensiunea 101 cm x 70 cm) Fox Racing Shox, 1 poster mare (dimensiunea 83 cm x 60 cm) Rock Shox, 1 mega poster (dimensiunea 120 cm x 82 cm) UMF, 2 postere (1+1) Sram XX + Sram X.0 (ambele in dimensiunea 60 cm x 84 cm), 2 postere (1+1) Shimano XTR + Shimano Cycling (ambele in dimensiunea 42 cm x 60 cm) si „biblia Sram” reprezentand catalogul acestui an ce cuprinde nu mai putin de 267 de pagini.


Fotografii ale premiilor sunt afisate mai jos.



Cum particip/cum functioneaza?


Dupa cum bine stii bikebox.ro este un site de review-uri. Cel care completeaza cele mai multe review-uri, isi alege primul premiul. Apoi, in ordinea numarului de review-uri scrise, restul de participanti isi aleg unul din celelalte premii ramase. Pentru tine efortul va fi destul de mic. De ce? Pentru ca „review-ul” consta in completarea campurilor de „Plusuri” si „Minusuri” ale respectivelor produse si o caseta de comentarii daca simti nevoia sa adaugi si alte informatii, adica nu mai mult de 1 minut pentru review. That’s it!


Acceseaza aici bikebox.ro.


Numarul de review-uri va fi contorizat direct pe site prin simplul click pe numele autorului, click ce va afisa lista de biciclete/componente unde respectivul autor a postat review-uri. Una din conditiile de baza pentru ca un review sa fie considerat valabil este aceea ca toate cele trei campuri (de plus, minus si alte comentarii – alturi de nume si e-mail, ca sa te putem contacta) trebuie sa fie completate.


Atentie! Utilizeaza doar un singur nick name pentru review-uri. Nu incerca sa utilizezi doua nume distincte, deoarece review-urile sunt inregistrate in functie de IP si vor aparea in lista aceluiasi utilizator (doar ca va avea numele schimbat).


Nu este necesar sa-ti faci un cont pentru a completa review-uri.


Pe scurt


Asadar, daca utilizezi o bicicleta sau o componenta pentru bicicleta (schimbator, frana etc) de ceva vreme, n-ar trebui sa-ti fie prea greu sa completezi review-urile. Mai ales daca ai ceva timp liber la dispozitie si-ti doresti unul din premiile puse la bataie. Premiile vor fi expediate prin posta la adresa indicata de castigatori.


Data limita de completare a review-urilor este de 15 octombrie 2010. Pe data de 16 octombrie 2010 vor fi anuntati si contactati prin intermediul e-mail-ului castigatorii.


Succes!


Acceseaza aici bikebox.ro.


Vezi Comentarii (2)
  • NU am gasit pe bikebox.ro monoblocul .Vreau as comentez un monobloc si anume Shimano BB-ES25 Octalink .Foarte nemultumit .Nu cred ca e un caz particular fiindca sunt tipoicuri deschise pe destule forumuri cu problema mea .SI anume scoate un zgomot ciudat (caraie ) la apasarea mai cu forta pe una din pedale . Si cu el nou , se intampla la fel . Altceva , l-am schimbat pe cel original cu unul luat de la un magazin faimos si surpriza : e putin mai lung ca cel C2Hfi contrafacut (magazin faimos , cutie calumea , totul ok ) .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 7 =