Acum citesti
Concurs MTB XC: Pe Roți Verzi ediția a XIII-a

Unul dintre cele mai vechi concursuri de MTB din țară, Pe Roti Verzi, vă așteaptă la Iași pe 17 Iunie 2012 la a XIII-a ediție! Concursul se desfășoară în stil XC clasic, cu ture, pe un drum forestier și prin pădurea Barnova din vecinătatea orașului.


Noutătile acestei ediții sunt amenajarea unui traseu adiacent pentru copiii sub 13 ani și tombola cu premii pentru participanții de la concursul pentru adulți.

Înscrierile se fac online până pe 13 iunie și toți concurenții vor primi în pachetul de start tricoul personalizat, bonul de consumație pentru Pasta Party și numărul de participare la tombolă. Premiul cel mare la tombolă va fi o bicicletă de 2200 RON oferită de Teo Bikes, și vor fi oferite și piese, revizii și accesorii de bicicletă de către sponsorii Motovelo și Bikes2Go. Primii 50 de concurenți ieșeni înscriși la concursul pentru adulți vor primi cîte un voucher de 2 vizite la Sala de Cățărat.

Organizatorii, Clubul de Ciclism și Ecologie Iașibike și Clubul de Turism și Ecologie Turistor, au dat drumul la înscrieri și vă așteaptă la concurs!
Pentru detalii și înscrieri vă invităm pe siteul concursului: http://prv.iasibike.ro/

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 1 =