Acum citesti
CONCURS : Rocks’n Roots DH Jam 2010

Verificat, autentic si 100% oficial: fie că esti racer cu palmares, rider entuziast sau pur si simplu ai o pasiune pentru mountain biking, în weekendul 30 iulie – 01 august echipa Garage Racing te invită la deja consacratul concurs de downhill de pe Mogosa. 2010 marchează o nouă etapă în evoluția evenimentului, care promite să depăsească edițiile anterioare în ce privește organizarea, designul traseului, siguranța participanților, dar în primul rând DISTRACȚIA din timpul si de după concurs.


Anul acesta concursul se va numi Rocks ‘N Roots DH Jam, un titlu primit mostenire de la regretatul domn Marley, unchiul nostru din Jamaica. Ca să-i arătam că-l prețuim, o să acordăm o atenție deosebită fiecărui concurent al carui echipament sau bicicleta va avea o tematică rasta si-i vom trata cu un detz de horincă autentică de Maramu!


Cei mai rapizi rideri vor fi recompensați ca de obicei cu premii. La Rocks ‘N Roots concurența pentru podium va fi mai intensa decat la Ride Down, intrucât s-au anunțat si rideri din străinatate. Suntem nerăbdători să vedem cum se vor da vest-europenii pe munții din nordul României.


Așa, introducerea fiind facută, trecem la subiect: Traseul va urma în esență aceeasi linie plecând de pe platoul Mogoșa, traversând pârtia de ski prin deja notoriul rock garden si șerpuind prin pădure până la stația intermediară a telescaunului. Aici va fi introdus un element nou si anume un kicker cu gap (si aterizare, nu vă speriati!) după care continuă nealterat pe trasa cunoscută până la ieșirea din pădure deasupra lacului. Această ultimă linie dreaptă va fi si ea complet remodelată, dar nu dezvăluim mai mult deocamdată!



Formatul evenimentului rămane cel cunoscut, cu recunoastere si antrenamente libere programate pe vineri, calificări si finala urmate de after-party sâmbăta. O amânare pe duminică va fi luată în considerare doar dacă condițiile meteo nu permit funcționarea telescaunului. Bineînțeles că sperăm că vremea să fie de partea noastră si s-o punem de o leapșă în apa lacului Bodi!


Mai multe detalii pe garageracing.ro.


via | garage racing


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + nine =