Acum citesti
Corsair Bikes 2010

noutati_eurobike

Producatorul Corsair bikes este unul destul de exclusivist, avand putine modele in gama. In schimb compenseaza cu calitatea de top si cu ceva rezultate in campionatele mondiale de Downhill, aducand la Eurobike 2009 si modelul de competitie Crown. Ideea a fost originala, prin prisma faptului ca bicicleta nu a fost deloc curatata de ultima competitie, putand fi admirata in adevarata ei splendoare „at work”.

Am remarcat deasemenea si modelul de Slope, denumit Konig (bicicleta portocalie) si modelul de dirtjump Ducat (verde galbui). Bicicletele Corsair s-au facut remarcate prin constructia solida si echiparea de expectie. Pe masura dotarilor sunt si preturile, producatorul anuntand cifre cu 3 zero-uri pentru toate modelele din gama sa ( 5 modele ).

Din dotarile modelului de Downhill, Crown, amintim suspensiile fata spate – ambele furnizate de Marzocchi (furca Marzocchi 888 RC3 cu o cursa de 200 de mm), schimbatoare si manetele Sram X9, si roti cu angrenaj si lant de la producatorul cu acelasi nume, adica Corsair. Este bine de stiu ca cei de la Corsair se ocupa printre altele si cu fabricarea de componente pentru biciclete. Mai jos, poze cu bicicletele amintite in acest articol.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − seven =