Acum citesti
Cort special pentru ture cu bicicleta de la NSR

Cu noul cort special de bikepacking de la NSR, în următoarea ta expediție vei putea să dormi cu bicicleta înăuntru lângă tine! Marca de îmbrăcăminte de ciclism din Coreea a cumpărat se pare un producător de corturi și a început să producă modelele proprii!

Modelul NSR Bicycle Touring este vândut în două versiuni: una pentru MTB și una pentru cursiere.

Cortul extrem de spațios are zone speciale înspre exterior care găzduiesc fie ghidonul lat al MTB-ului în lateral, fie cel curbat al cursierei în zona din spate. Există și buzunare speciale pentru roata din față și în lateral pentru angrenaj. Cortul nu se bazează pe bicicletă pentru a sta ridicat cum e cazul altor modele, așa că el poate să rămână montat în timp ce bicicleta e folosită pentru o tură, după care aceasta poate fi reintrodusă în cort. Bicicleta este păstrată vertical iar spațiul interior este maxim.

Cortul este livrat împreună cu o geantă de șa, deși el poate fi transportat și în altă geantă dacă se dorește. Împreună cu geanta, greutatea totală e de 2.2 kg în timp ce doar cortul are 1.75 kg. Cortul este impermeabil și rezistent la vânt. Dimensiunea maximă a anvelopelor ce încap este de 29×3.4 la modelul MTB și 29×2.4 la cel de șosea. Dimensiunile sunt de 2.1×1.25×1.26 m și dacă bicicleta nu ar fi în interior, ar fi spațiu pentru două persoane. Cortul este certificat CPAI 84 și are prețl de 270 USD, livrările fiind programate începând cu martie 2018.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 13 =