Acum citesti
Cotic BFe 2010

Cei de la Cotic au lansat pentru 2010 un nou model de bicicleta pentru DirtJump, modelul BFe. Cotic este un producator care a inceput sa puna pret pe imagine si asta se regaseste atat in site-ul de prezentare al modelului, abordand o tematica foarte cool, cat si in modele lansate pe piata.

Modelul BFe pare sa imbine prin geometria sa, atat probele de DirtJump cat si de 4X, nefiind lasate la o parte nici Trails-urile. Cum reuseste? Prin constructia cadrului din crom 4130 care suporta furci cu o cursa cuprinsa in intervalul 100 mm – 160 mm. Trebuie precizat si faptul ca greutatea totala a cadrului este scazuta raportat la rigiditatea si rezistenta acestuia : doar 2.45 kg. Daca raportam la un cadru Scott YZ0, care cantareste 2.5 kg, fiind realizat din aluminiu, putem afirma ca BFe 2010 este un model chiar usor.

Head tube-ul, pe care se monteaza furca, are o grosime de 2 mm astfel incat sa suporte oricefel de socuri. Mai mult, teava superioara a cadrului are o forma ovala, oferind o rezistenta excelenta pentru solicitari foarte mari. Disponibil in mai multe dimensiuni de la 14,5 inci pina la 19 inci, acesta este livrat in mai multe culoari si anume : bright shiny blue sau gritsone – o culoare inchisa.

Mai multe informatii despre acest model gasesti pe www.cotic.co.uk

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − six =