Acum citesti
Crankbrothers Stamp 2017: noua colecție de pedale platformă

De fiecare dată când am ținut un produs Crankbrothers în mână, ochiul s-a bucurat de finisajele extraordinare și de atenția obsesivă la detalii care se face imediat remarcată. Chiar dacă nu m-am împăcat mereu cu toate produsele lor, mi-au lăsat mereu impresia unor mici bijuterii, pentru care se consumă ore în șir când sunt construite. Acestea fiind spuse, nu pot decât să mă bucur de lansarea noilor pedale Stamp pentru 2017 și să-mi doresc să le văd în aluminiu și CrMo cât mai curând, la Eurobike.

Versiunea de top, Stamp 11.

Deși vor exista mai multe variante, mai ieftine și mai scumpe, mai ușoare și mai grele, toate vor beneficia de câte 10 pini pe fiecare parte a platformei. Mai mult decât atât, toate vor folosi doar rulmenți Enduro, pentru o durabilitate crescută, iar în ceea ce privește etanșeitatea, cei de la Crank Borthers ne asigură că se afle la cote maxime.

Revenind la modele, vei avea la dispoziție versiunea Stamp 11, cu ax din titan (nu din cartier, ci din material), cu o greutate de 299 de grame și un preț de 300 de euro, clasicul 1 euro/gram.

Stamp 7 vor cântări 345 de grame și vor avea un preț de 150 de euro, iar Stamp 3, vor cântări 400 de grame și vor costa 99.99 de euro. Așadar, cu cât greutatea crește, cu atât prețul scade. De menționat că modelul Stamp 3 are o înălțime de 16mm, pe când celelalte două modele au o înălțime de 11mm, fiind astfel mai subțiri.

Și Stamp 7 arată foarte bine.

Tot la același preț va exista și o ediție Danny MacAskill, care se bazează pe Stamp 3 dar care vine cu un design diferit.

Stamp 3, destul de greu de deosebit de 7 la o primă privire.

Interesant este faptul că MacAskill a precizat clar că nu vrea ca un set de pedale de top să-i poarte numele, căci nimeni nu și le va putea permite, iar astfel, cele de față, vor fi oferite pentru 100 de euro.

Danny MacAskill, modest și binevoitor așa cum îl știm.
Ediția MacAskill, cu zoom.

Ultima, dar nu cea din urmă, este pedala Stamp 2, cu o greutate de 415 grame și un preț de 80 de euro, aceasta fiind de altfel și modelul de intrare în noua gamă.

via Crank Brothers

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − nine =