Acum citesti
Crosul Petrom 2009

crosul_petrom_2009Pista merge mai departe!

Cea de-a patra ediţie a Crosului Petrom, care se va desfăşura pe 27 septembrie, vă invită pe toţi cei ce iubiţi sportul să alergaţi 3,7 km pentru a contribui astfel la amenajarea unei noi piste de biciclete. Pentru fiecare alergător la Cros, Petrom va finanţa realizarea unui metru de pistă de bicicletă.

Ediţia de anul acesta a crosului se va organiza în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti. Astfel, pentru fiecare participant la cros Petrom va finanţa realizarea unui metru de pistă de biciclete. Primaria Capitalei se angajează să integreze şi să amenajeze această pistă în proiectul dezvoltat pentru întreaga capitală. Parteneriatul dintre Petrom şi Primaria Capitalei încurajează iniţiativele public private care ajută la realizarea de proiecte concrete pentru comunitate.

Startul îl vom da la ora 11:00, pe Bd-ul Constantin Prezan din Bucureşti, iar concurenţii se pot înscrie în ziua competiţiei, în Piaţa Charles de Gaulles, începând cu ora 8:30. Traseul se desfăşoară pe ruta: Bd-ul Constantin Prezan, Arcul deTriumf, Bd-ul Kiseleff, Piaţa Victoriei, Bd-ul Aviatorilor, cu sosire în faţa Hotelului Helvetia.

Concurenţii se pot înscrie la şapte Categorii de vârstă, separat femei-bărbaţi şi pot fi nelegitimaţi sau legitimaţi la un club sportiv, astfel:  Juniori I (10-14 ani), Juniori II (15 – 19 ani), Seniori I  (20 – 34 ani), Seniori II (35 – 44 ani), Seniori III (45 – 59 ani), Veterani (peste 60 ani), între orele 8.30 şi 10.30.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina dedicata crosului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − five =