Cu RipRow îți poți antrena corpul pentru MTB acasă

0


Dacă te-ai săturat de datul pe trainer și pedalatul în fața unui zid, plus că ești MTB-ist și ai nevoie de mult mai mult decât să învârți niște pedale, iată că există o soluție indoor pentru tine. RipRow te ajută să îți întărești corpul pentru mișcările specifice de MTB chiar acasă, fără să ieși pe potecă sau la sală!

Proiectat pentru a întări mușchii folosiți la MTB, BMX și motocros, RipRow are rezistența hidraulică ajustabilă pentru a simula mișcările comune în aceste sporturi. Ideea e de a îți oferi o stabilitate și un control superioare ajutându-te să lupți cu forțele care te aruncă de pe traiectorie.


Ghidonul inclus are o lățime de 800 mm dar grip-urile sunt foarte lungi, ceea ce permite simularea unui ghidon mai mic, de până la 680 mm, fără modificări sau reglaje. Se poate modifica și poziția picioarelor, cu stângul sau dreptul în față sau cu ambele împreună ca la motocicletă.

Există mult mai multe exerciții posibile decât cele arătate în film, se găsesc pe pagina Facebook a producătorului. Ce e important e că simulează mișcări de translație și rotație în planuri multiple, nu doar față-spate. Se poate ajusta pentru diverse înălțimi ale utilizatorului iar baza e rotunjită pentru a necesita echilibrarea.

Dispozitivul se poate comanda deja în avans la prețul de 1199 USD. Mai multe detalii găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBistritz XCO, ediția cu numărul 2, revine
Articolul următorFirst contact – traseul Zărnești MTB Challenge
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ