Acum citesti
Culori noi superbe și mici modificări la gama Niner în 2018

Niciodată nu strică niște culori noi la început de sezon, cu atât mai binevenite sunt și câteva mici modificări tehnice. Niner a refăcut rutarea internă a cablurilor la modelele trail de top Jet 9 RDO și RIP 9 RDO pentru a face întreținerea mai simplă, iar modelele de șosea RLT 9 RDO și RLT 9 Steel primesc culori noi.

Un mic detaliu de mare ajutor când se trag cablurile printr-un cadru sunt canalele interne de ghidare, acestea fiind de acum prezente și pe Jet și RIP 9 RDO, acestea eliminând și zgomotele produse de cabluri în interiorul cadrului.

Noile rutări interne au intrări mărite și modulare ce permit montarea de transmisii electronice. Astfel, există acum o nouă deschidere pe partea dreaptă cu un dop din cauciuc, pentru compatibilitate Di2. Astfel, RIP 9 are acum două ghidaje pe stânga pentru frâna spate și schimbător și unul pe dreapta pentru tija reglabilă.

Versiunea 2018 a modelului de trail din carbon cu cursa de 150 mm RIP 9 va fi disponibilă în culorile noi negru, verde și bej cu elemente portocalii. Prețul cadrului începe de la 3200 $ cu amortizorul Fox inclus. Bicicletele complete încep de la 3950 $ cu transmisie SRAM NX1 și ajung la 10.000 $ cu piese de top.

Jet 9 RDO are acum două ghidaje complete în triunghiul față pe partea stângă pentru frâna spate și deraior și două în dreapta pentru tija reglabilă și deraiorul față opțional, plus deschiderea pentru Di2 pe lateralul headtube-ului. Rutarea externă pentru frâne atât pe RIP cât și pe Jet a fost mutată sub seatstay pentru o protecție mai bună și o cale mai naturală a conductei.
Modelul din carbon cu cursa de 120 mm Jet 9 RDO este disponibil pentru 2018 în combinația de culori albastru/portocaliu sau negru/gri. Cadrul Jet 9 RDO este disponibil la prețul de 3000 $, modelul cu echipare SRAM NX1 costă 3750 $ iar modelul de top cu roți Enve și transmisie X01 Eagle costă 8900 $.
Modelele de gravel, ciclocros și bikepacking primesc doar modificări de culoare și mici schimbări de echipare. Modelul din carbon RLT 9 RDO vine cu o schemă de culoare negru cu albastru sau în negru, cu sigle portocalii și verzi. Bicicleta are deja rutare internă completă, care a inspirat de altfel modificările aduse la gama de MTB.

Modelul din carbon 2018 începe de la prețul de 2300 $ pentru cadru cu furcă, costă 2950 $ în echipare Tiagra 2×1 și ajunge la 4950 $ echipat cu Ultegra.

Modelul RLT 9 Steel cu cadrul din tuburi Reynolds 853 primește și el culori noi (kaki, verde și portocaliu pe fond argintiu). Cadrul este disponibil la 1500 $ iar bicicleta începe de la 2450 $ și ajunge la 4450 $ cu echipare Ultegra.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 8 =