Acum citesti
Cursa de 24 de ore, Finale Ligure

Dacă ai ajuns în impas și ești de părere că le-ai făcut pe toate, cearceafurile nu-ți mai zâmbesc și nimic nu te mai mulțumește, poate că acest eveniment o să-ți atragă atenția. Înscrierile pentru cursa de 24 de ore Finale Ligure din Italia tocmai au fost deschise. Nu trebuie să te grăbești, deoarece mai sunt încă 143 de zile până la start (iunie). Dar o să-ți înșir câteva motive pentru care nu ar trebui să ratezi acest eveniment.

finale_ligure_1f

Este un eveniment care diferă de la un an la altul prin motto. Anul acesta spre exemplu, tema va fi Vestul Sălbatic, prin urmare unii dintre concurenți se vor costuma în cowboy, indieni sau șerifi, depinde de imaginație. Există de asemenea două posibilități de a participa: de unul singur sau în echipă, cele două evenimente fiind organizate în zile separate.

finale_ligure_2

Dacă te decizi să concurezi în echipă, poți forma un grup de 4, 8 sau 12 persoane. Odată cu lăsarea serii treburile vor deveni și mai interesante, iar riderii vor avea nevoie de mai multă concentrare. În plus, DJ faimoși din Europa vor asigura o atmosferă perfectă. Iar dacă mai punem în calcul mâncarea, jocurile sau râurile de bere care vor curge, spectacolul este garantat. Nu degeaba această competiție este în continuă creștere încă din 1999.

finale_ligure_3

Pentru înscrieri, informații despre traseu și fotografii, te invit să accesezi site-ul competiției.

Fotografii: Sportograf

via 24h Finale Ligure

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =