Acum citesti
Cursiera specială pentru brevete Bombtrack Audax trece la roți de 27.5

Versiunea 2018 a modelului Bombtrack Audax vine cu modificări serioase. Bicicleta aduce ultimele tehnologii în lumea celor iubitori de ture lungi și de brevete.

Înainte, Audax era o cursieră destul de clasică. Un cadru din oțel cu headtube drept, frână pe jante, butuci cu QR clasic și cu anvelope 700x25c.

Acum Audax sare la modernele roți 27.5x47mm cu anvelope WTB Horizon, concepute să înghită km după km. Cadrul din oțel cromat Columbus Cromor nu a fost doar adaptat pentru noile roți ci a primit și un headtube conic, ax thru și monobloc PF BB86 alături de o întăritură între chainstay-uri. Bombtrack spun că întăritura a fost necesară pentru a putea scurta stay-urile oferind în același timp spațiu pentur anvelopele late WTB.

Alături de prinderile de aripi pe ambele roți, furca complet din carbon are trei prinderi de bagaje. Frânele sunt pe disc, cu prinderi de etrier flat mount.

Bicicleta Audax este gândită pentru distanțe lungi, așa că nu vine cu transmisii 1x. Ea este echipată cu o transmisie Shimano 105 2×11 cu angrenaj 50/34 și pinioane 11-28. Cadrul e pregătit pentru rutare internă a sistemului Di2 pentru cine vrea un uprgrade sau să echipeze un cadru simplu.

Bicicleta va fi disponibilă în 5 mărimi, la prețul de 2599 USD, fiind disponibilă începând cu ianuarie 2018.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului!

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + 11 =