Acum citesti
Campagnolo pune pe piață noul groupset Potenza 11 în culoarea clasică argintie

Campagnolo este asociată cu bicicletele clasice de șosea la care cea mai potrivită culoare pentru componente este cea naturală a aluminiului. În martie 2016 Campagnolo a lansat noul grouset Potenza pentru 11 pinioane însă culoarea acestuia era neagră. Pesemne italienii au primit suficient feedback de la cicliști întrucât acum Potenza este disponibilă și pe argintiu.

Campagnolo Potenza 11 argintiu silver 01

Schimbătoarele față și spate mai păstrează încă și din negrul lucios însă sunt în mare parte argintii. Cel din față dispune de elemente minimaliste negre în timp ce partea neagră de la schimbătorul spate este în fapt dintr-un material plastic compozit. Așadar acesta oricum nu putea fi argintiu. Este un mic sacrificiu făcut pentru a păstra rigiditatea ansamblului care trebuie să facă față casetelor cu pinioane 11-32 folosind patină medie.

Pentru ergoshiftere, acestea păstrează maneta mică neagră. Totuși sunt destul de insesizabile în comparație cu maneta mare care dublează și drept manetă pentru frână. În plus ergonomia îmbunătățită a extensiei pentru degetul mare fac să merite acest update care este practic destul de similar sistemului găsit pe groupset-ul Athena 11.

Campagnolo Potenza 11 argintiu silver 02

Frânele tip skeleton primesc integral culoarea argintie și aceeași tehnologie regăsită la modelul mai scump, inclusiv opțiune pentru direct mount. Aceste frâne pot fi asortate fără probleme cu piese din orice alte grouseturi de top întrucât la cleștii de frână nu există carbon nici măcar la seria Campagnolo Super Record.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + thirteen =