Acum citesti
Look colaborează cu SRM pentru noile angrenaje din carbon cu power meter integrat

Look produce unele dintre cele mai ușoare angrenaje din carbon de pe piață. A reușit asta integrând brațele, spiderul și axul într-o singură piesă. Nici cadrele Look nu sunt rele deloc. Acum Look s-a asociat cu SRM pentru a oferi angrenaje cu power meter integrat, compatibile cu orice ax modern.

În plus angrenajele Look oferă și insertul Look Tri Lobe prin care poți obține cele 3 lungimi de braț pedalier (170; 172,5 si 175 mm) folosind același braț pedalier.

Potrivit celor de la Look, noile angrenaje oferă cel mai înalt raport rigiditate-greutate și vor fi construite în jurul spiderului cu power meter SRM Origin. De asemenea, aceste noi angrenaje vor fi folosite în sezonul competițional 2017 de echipele Team Bahrain-Merida și AG2R La Mondiale.

Procesul modular de construcție a angrenajului îl fac să fie compatibil cu bicicletele de șosea, pistă și mtb prin folosirea diferitelor variante de foi și axuri. Greutatea variantei cu brațe din carbon și ax din oțel are o greutate anunțată de 599 grame. Prețul nu este cunoscut încă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 10 =