Acum citesti
Cursierele Alchemy Helios și Atlas primesc tehnologii de ultimă oră

După gravel bike-ul Kratos, a venit vremea pentru cursierele Helios și Atlas de la Alchemy să beneficieze de sistemul de ax Speed Release de la MAVIC, alături de alte îmbunătățiri importante.

Unul dintre avantajele sistemului Speed Release este că axul nu mai trebuie scos complet pentru a fi demontată roata, unul din brațele furcii având o fantă deschisă pe unde acesta iese, este nevoie doar de deșurubarea acestuia din celălalt braț. Pentru roata din față s-a ales instalarea unei furci ENVE RD Disc în timp ce la roata din spate s-au folosit dropout-uri concepute special.

Pe lângă axul thru Speed Release la ambele roți, atât Helios cât și Atlas primesc prinderi de etrier flat mount și spațiu pentru anvelope mai mari, de până la 30 mm, valoare limitată însă la modelele cu frână pe jantă de spațiul din cleștii de frână.

În plus, Helios primește și o schemă de culori superbă care aflată în lumină puternică lasă să se vadă fibrele de carbon, dar cu tente maro pe alocuri.

Pentru opțiunea culorii speciale, în valoare de 750 USD, butucii și jantele sunt de asemenea vopsite pentru a se asorta cu gri-ul ENVE.

Echiparea de top cuprinde frânele cu etrieri flat mount, sistemul Speed Release, furca ENVE RD Disc și noua transmisie Dura Ace, toate montate pe un cadru puțin mai ușor, prețul fiind de 4999 USD pentru cadru și furcă.

Modelul Atlas primește aceleași îmbunătățiri, fiind oferit în culoarea roșie sau gri, prețul începând de la 3999 USD pentru cadru și furcă.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + three =