Acum citesti
Cylo One țintește să fie bicicleta urbană supremă

Pragul căsuței poștale electronice a redacției e călcat și asaltat constant de comunicate care anunță, cităm, design-uri revoluționare, inovații fundamentale și produse de tipul „cel mai”, ca să numim doar câteva stereotipuri. Însă, în spatele cantității discutabile de imaginație care a plăsmuit asemenea comunicate se află, câteodată, produse care merită atenția publicului, măcar prin prisma creativității pe care respectivul lucru o implică. Cylo este o astfel de bicicletă care chiar dacă nu aduce nicio noutate în materie de pedalat prin oraș (tot trebuie să dai la pedale și să găsești un mijloc de a ajunge la destinație dacă ți se strică-n drum), are darul de a oferi o notă aparte mersului cu aceasta.

cylo

Fără vreo legătură cu marca elvețiană Cilo, Cylo provine din „cuibul” de bicicliști din Portland, unde a fost fondată de un fost designer Nike și fratele său. Cei doi sunt francezi și nu au uitat de estetica moștenită pe fond genetic, lucru care se poate vedea doar privind bicicleta Cylo One.

În ceea ce privește funcționalitatea, Cylo are o listă de specificații generoasă, printre care regăsim un cadru din aluminiu, lumini față/spate integrate în cadru, frâne pe disc mecanice, transmisie pe curea Gates și un butuc cu 3 viteze. Desigur, toate lucrurile au prețul lor, iar cei 2.199$ care vor sta scriși pe etichetă sunt demni de o bicicletă de oraș supremă, dar nu suntem prea convinși că Cylo One ar fi așa ceva…

cylo_1

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 3 =