Acum citesti
Danny Hart câștigă la Crankworx Downhill în Innsbruck, Austria

Danny Hart, printre altele și rider Monster, a bifat încă o victorie în palmares, acțiunea consumându-se în cadrul Crankworx Downhill din Innsbruck, Austria. Campionul Mondial a reușit să răzbească împotriva unor concurenți de clasă, pe un traseu prăfuit care a reușit să pună probleme multora dintre participanți.

Danny Hart, mai nou, pe 29er.

Americanul Mitch Ropelato, rider Monster, a reușit de asemenea să bifeze un excelent loc 2 la concursul de Pumptrack ce a avut loc în cadrul aceluiași eveniment. Acesta a menționat că a fost unul dintre cele mai strânse concursuri de Pumptrack din ultima perioadă, participând în cadrul acestuia cu o cască împrumutată după ce pe prima a reușit s-o distrugă după o accidentare, aparent, serioasă.

Hey! O bicicletă ca a mea!

Nu în ultimul rând, Sam Reynolds a reușit o poziționare pe a 3a treaptă a podiumiului la Dual Speed and Style, o competiție care combină viteza și trick-urile. Astfel, două dintre trick-uri intră la decizia arbitrilor, iar o cursă terminată într-un timp record dar fără niciun trick executat, nu te duce către victorie.

O probă cam dificilă…
… în cazul căreia mai bine ești spectator decât participant.

Cei trei se vor deplasa cât de curând către Andorra, la La Massana, acolo unde va fi organizată Cupa Mondială de Downhill.

via Monster

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =