Acum citesti
Diamondback lansează o versiune Release cu roți de 29″

Diamondback au făcut treabă bună cu seria Catch & Release și asta dintr-un motiv foarte bun – bicicletele oferă un nivel impresionant de performanță la prețul lor. Din colecția lor lipsea însă un model cu roți mari, asta până acum.

Odată cu introducerea modelului Release 29, Diamondback își mută suspensia Level Link în domeniul roților mari. Cu o cursă pe spate de 130 mm și de 140 mm pe față la furca Fox 34, Release 29 ar trebui să fie o bicicletă serioasă de trail și AM. Suspensia Level Link ar trebui să ofere același nivel de performanță, adică pedalare eficientă combinată cu control foarte bun la loviturile mari.

La fel ca modelul inițial Release, noul Release 29 e disponibil în aluminiu pentru moment. Putem presupune că un model din carbon e în lucru, ar fi o mișcare logică.

Cadrul e oferit în 4 mărimi, modelul de top Release 29 3 incluzând un amortizor Fox Performance Float DPX2 și o furcă Fox 34 Performance Float cu amortizor Grip. Sunt incluse de asemenea o transmisie 1×11 Shimano XT cu frâne hidraulice XT, jante DB Blanchard cu anvelope Maxxis Minion DHF/DHR II 29×2.3 EXO și tijă dropper KS LEV Si la prețul total de 3.299,99 $.

Release 29 2 pe de altă parte are un amortizor Fox Float DPS Performance cu EVOL LV și furcă Fox Rythm 34 cu amortizor Grip. Transmisia Shimano SLX 1×11 e combinată cu un angrenaj RaceFace, frânele fiind tot SLX. Jantele sunt Diamondback Blanchard iar anvelopele sunt Maxxis Minion DHF/DHR II 29×2.3 EXO iar tija dropper este KS E30i. Prețul este de 2.699,99 $.

Ambele modele vor fi disponibile începând cu luna aprilie. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 2 =