Acum citesti
Doua anvelope noi Schwalbe : Marathon Dureme si Ultremo Aqua

Schwalbe anunta lansarea a doua noi anvelope pentru anul acesta. Modelele sunt Marathon Dureme si Ultremo Aqua.

Marathon Dureme 2010

Anvelopa Marathon Dureme a fost conceputa pentru a umple golul din gama Marathon Evolution, reusind sa creeze o anvelopa pentru utilizarea zilnica dar si pentru pasionatii de cicloturism. Punctele forte ale acestei anvelope sunt durabilitatea foarte mare si longevitatea mare in timp.

Modelul beneficiaza de un profil clasic, insa se bucura de un compund triplu si ofera astfel o aderenta buna, rezistenta mica la rulare si o viata lunga. Anvelopa este dotata si cu tehnologia SnakeSkin care o protejeaza eficient impotriva loviturilor survenite din lateral cat si impotriva obiectelor ascutite.

Greutatea de 475 de grame este una buna, raportata la constructia acestei anvelope. Versiunea pentru mountainbike-uri cu dimensiunea 26 x 2.00 cantareste 590 de grame, iar pretul se invarte undeva in jurul sumei de 80 euro. Marathon Dureme 2010 este deja disponibila in diverse magazine ce comercializeaza componente pentru biciclete.

Schwalbe Ultremo Aqua 2010

Este o anvelopa speciala pentru competitii, care se descurca de minune in conditii de umiditate dat fiind faptul ca acesta este scopul pentru care a fost creata. Conform declaratiilor Schwalbe, toti cei care au testat anvelopa au ramas impresionati de aderenta mare ce este oferite ciclistului in conditii de sosea uda.

Anvelopa Schwalbe Ultremo Aqua detine in prezent recordul pentru cea mai usoara anvelopa de competitii pentru conditii de umezeala, cantarind doar 180 de grame.

Din primavara anvelopa va putea fi gasita in magazine si va fi oferita la pretul de aproximativ 60$.

via | Schwalbe

Vezi Comentariu (1)
  • Cand este vorba de anvelope Schwalbe, nu pot sa am decat cuvinte de lauda….eu numai asa ceva folosesc de ani de zile, inclusiv camere. Mult succes!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + twenty =