Acum citesti
Două noi biciclete de la Transition: Throttle și Vanquish

Transition a anunțat lansarea a două noi hardtail-uri, dar nu orice fel de hardtail-uri, ci unele care garantează distracție maximă pe traseu. Este vorba despre noul Throttle, ce rulează pe roți de 27.5 inch și despre noul Vanquish, ce va fi dotat cu roți de 29 de inch. Să le vedem pe rând.

Throttle-ul, care rulează pe roți de 27.5 inch, își arată genele de XC și de DirtJump prin construcția și forma cadrului. Asta înseamnă că ai la dispoziție un top tube mai jos plasat, care dă o notă de agresivitate bicicletei și un unghi relaxat al head tube-ului, care-ți va permite să abordezi cele mai dificile coborâri. Căci da, 66 de grade pentru unghiul headtube-ului pentru un hardtail ce poate fi folosit și la XC, părea ceva de neimaginat până în prezent, aceasta fiind o valoare pe care o întâlnești mai degrabă pe bicicletele de enduro sau chiar de downhill. Ține cont totuși că furca are o cursă de 140mm.

Cu o greutatea de doar 1.4 kg, cadrul este dotat cu un ax Boost 12 x 148mm și poate găzdui o anvelopă cu o lățime de până la 2.6 inch. Mai sunt necesare și alte informații pentru a înțelege de ce noul Throttle este atât de special? Cadrul poate fi achiziționat pentru 1.700$ sau bicicleta completă, echipată cu Sram GX, pentru 3.700$

Vanquish pe de altă parte, versiunea cu roți de 29 de inch, beneficiază tot de un headtube relaxat, însă nu similar ca în cazul fratelui mai mic. În cazul acesteia, va trebui să te mulțumești cu o valoare de 67.5 grade, dar nu-ți face griji, căci valori similare nu vei întâlni în segment. Chainstay-ul este de asemenea scurt, de 420mm, iar acesta va permite instalarea unei anvelope de maxim 2.4 inch. Axul 12 x 148mm Boost este standard, iar greutatea cadrului este similară cu cea a lui Throttle, anume de 1.400 de grame. Nici prețurile nu diferă.

Transition Carbon Hardtails from Transition Bikes on Vimeo.

Mai multe detalii despre cele două modele găsești pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 3 =