Acum citesti
Două noi biciclete electrice de top de la Haibike

Haibike va prezenta la Eurobike, două noi biciclete electrice, full-suspension, fiecare gândită pentru un segment diferit. De fapt, acestea sunt doar o parte din valul de e-bike-uri pe care Haibike îl va lansa în toamnă. Pe moment, aflăm câteva informații pe scurt despre un e-bike de downhill și unul de all-mountain.

Haibike_XDURO_DWNHLL_PRO_2016

Noul Xduro Dwnhll Pro (remarcați vă roc lipsa vocalelor din denumire) este o evoluție a modelului Xduro Nduro Pro și va fi dedicată traseelor de downhill. Astfel, aceasta va fi dotată cu suspensii Fox, roți Mavic și un motor Bosch foarte puternic. Cei de la Haibike explică faptul că astfel, mulți vor renunța la telecabină pentru a urca traseul și o vor face mult mai simplu, direct pe bicicletă.

Haibike_XDURO_FullSeven_CarbonUltimate

Fullseven Carbon Ultimate este de asemenea un model de vârf, dedicat traseelor de All-Mountain și care va cântări doar 17 kg. Pentru a obține această valoare, cei de la Haibike au construit cadrul din carbon (2.79 kg), au dotat-o cu piese cât mai ușoare și nu în ultimul rând, cu unul dintre cele mai puternice motoare disponibile de la Bosch, capabil să genereze 500W. Cu o echipare Shimano XTR Di2 (electronică), bicicleta va fi oferită pentru 15.000 de euro.

via Haibike

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =