Acum citesti
Doua noi modele de anvelope de la Schwalbe

schwalbe_dirty_dan_wicked_willSchwalbe a prezentat saptamina trecuta un comunicat de presa prin care anunta lansarea a doua noi anvelope pentru Downhill si CrossCountry. Este vorba de modelele Wicked Will si Dirty Dan.

Wicked Will este un model ce poate fi utilizat in conditii de uscat, pentru downhill evident. In ciuda dimensiunilor generoase de 26 x 2.50, ii confera o rezistenta la rulare destul de mica, grip lateral foarte bun si compound Gooey Gluey pentru tractiune maxima.
Fiind succesorul lui Schwalbe Al Mighty, Wicked Will se prezinta ca una dintre cele mai bune alternative pentru anvelopele de downhill din 2010.

Despre Dirty Dan se pot povesti multe, o sa ne rezumam insa la fisa tehnica : conceput initial pentru downhill in conditii de umiditate si namol, acesta poate fi folosit in conditii similare si pentru Cross Country. In primul rand datorita dimensiunii de 26 x 2.40 (poate ca este cam lat pentru cross country), iar in al doilea rand datorita capacitatii de auto-curatare. De aceea latimea ar putea trece pe plan secund, tinand cont ca riderul se poate bucura de o anvelopa curata, care nu se incarca cu noroi de pe traseu.

Grip-ul lateral este deasemenea extrem de bun si beneficiaza de compund Gooey Gluey pentru tractiune maxima.

Odata cu lansarea acestor doua modele special concepute pentru downhill, cei de la Schwalbe vor sa subliniez faptul ca aceasta disciplina nu mai este demult un segment de nisa, ci una care s-a dezvoltat si a crescut foarte mult in ultimii 15 ani. De aici, si nevoie de a lansa produse dedicate pentru iubitorii acestui segment.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + five =