Acum citesti
Dude: fatbike nou de la Canyon

Canyon mizează pe succesul în segmentul Fatbike-urilor, cu modelul Dude, bine echipat și realtiv ușor. În acest sens inginerii germani au proiectat un cadru construit din carbon, cu o geometrie împrumutată de la bicicletele pentru All Mountain. Axul de spate are o lățime de 197mm, drop-out-urile pot fi înlocuite, iar cu ajutorul unui așa-numit Flipchip, poți modifica lungimea chainstay-ului până la 16 mm.

canyon_dude

Desigur, în versiunea cu chainstay-ul scurt nu poți monta decât anvelope cu o lățime de 4.0 inch, deoarece roata se va afla destul de aproape de seat tube, însă mărind ampatamentul din drop-out-uri, vei putea monta anvelope de 4.8 inch. Bicicleta va fi echipată cu un disc de 160mm pe spate și cu unul de 180mm pe roata de față.

În ceea ce privește anvelopele, proiectanții spun că acestea vor face o diferență uriașă, fiind proiectate de către cei de la Schwalbe. Acestea ar urma să ofere un confort sporit dar și o viteză de rulare foarte bună. În plus, cei de la DT Swiss au conceput special un set de roți pentru acest model de bicicletă.

Altfel, bicicleta va fi echipată cu o furcă Rock Shox Bluto ce oferă o cursă de 100mm, un angrenaj de la e13 și va fi disponibilă în trei dimensiuni ale cadrului: S, M și L. Despre prețuri, Canyon nu suflă momentan nicio vorbă.

via Canyon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − three =