Acum citesti
După tricoul ultra-ușor, vin pantalonii ultra-ușori de la Adidas

Abia a trecut un an de când Adidas lansa cel mai ușor tricou de ciclism disponibil pe piață, că producătorul a revenit în completarea acestuia cu o pereche de pantaloni și, bonus, una de șosete. Firește, și aceste două articole din urmă se încadrează în categoria „pană” inițiată de firma germană.

adidas

Mișcarea celor de la Adidas era oarecum anticipabilă pentru că tricoul Adizero lansat anul trecut a fost foarte bine primit, fiind distins și cu Eurobike Gold Award. Așadar, era doar o chestiune de timp până avea să apară și perechea de pantaloni care să se potrivească cu tricoul, timp care s-a scurs. Adizero Evasus cântăresc numai 99 de grame, performanță la care s-a ajuns grație materialului lejer Formotion, iar alte trăsături precum cracii lor care asigură compresia coapsei, filtrul UV al materialului și tivul tăiat cu laser sunt trăsături care sporesc funcționalitatea și confortul.

Prețul pentru perechea de pantaloni va fi de 120 de lire sterline, în timp ce pentru șosete nu s-a anunțat nimic, decât că întregul set (tricou+pantaloni+șosete) va cântări 200 de grame, spre deliciul obsedaților de grame cât mai puține.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 14 =