Acum citesti
E-bike 29er de la Bergamont: E-Line C-29

Segmentul de biciclete electrice pentru munte este anul acesta mai cuprinzător ca niciodată. Dovadă stă faptul că unii producători, încep să diversifice gama, echipând cu un motor electric chiar și bicicletele de munte 29er.

E-Line C-29 are la bază modelul Revox cu cadru din aluminiu, însă a fost echipat extra cu un motor electric Bosch capabil să genereze 250 W. Roțile provin de la Mavic, modelul CrossRide, furca de la Rock Shox, modelul Reba SL și frânele de la Shimano, modelul SLX. La nivelul sistemului de transmisie va fi instalat un pedalier BGM Pro cu o singură foaie de 42 de dinți ce va face echipă cu o casetă de 10 pinioane, cel mai mare însumând 36 de dinți, iar cel mai mic 11 dinți. De menționat este și schimbătorul de pinioane, Shimano XT. Anvelopele sunt furnizate de producătorul german Schwalbe, modelul Racing Ralph.

Motorul Bosch va putea propulsa bicicleta până la viteza de 25 km/h. Greutatea bicicletei este chiar decentă ținând cont de acumulatori și de motorul electric, reușind să oprească acul cântarului la 16.5 kg. Prețul recomandat va fi de 2.999 euro.

via Bergamont

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 9 =