Acum citesti
E-bike pentru Downhill de la KTM

KTM au gasit solutia pentru fanii downhill-ului care nu vor sa mai utilizeze telescaunul pentru a urca in varful muntelui. Modelul KTM eGnition este o bicicleta de downhill, care-l va propulsa pe utilizator fara efort pe culmile muntilor, astfel incat acesta sa coboare dinnou, in orice moment. Am prezentat prototipul acestui model cu o luna in urma, insa acum am obtinut pozele si datele tehnice oficiale.


KTM eGnition este inca un exemplu ca bicicletele electrice acapareaza un procent bun din piata aflata in continua crestere. Motorul de 1200 de wati si ofera un cuplu de 150 Nm. Durata de viata a acumulatorilor este de 4 ani si suporta un ciclu de 1.000 de incarcari la 80% din capacitate sau 1.500 de incarcari la 70% din capacitate. Incarcarea acestora se face rapid, fiind necesare doar 45 de minute pentru o capacitate de 80%. Cei care vor sa incarce acumulatorii la capacitatea lor maxima, vor fi nevoiti sa astepte 1 ora si jumatate.


Tine-te bine! Greutatea lui KTM eGntion este de 33 de kg! Mai mult decat atat, va costa intre 7.500 si 9.900 de euro si va fi disponibil pe piata incepand cu vara anului viitor.


via | KTM


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − four =