Acum citesti
Ediţie limitată de căşti Star Wars de la Bell

bell-star-wars-helmets-danny-sun-10-600x399Pentru cei ce sunt fani împătimiţi Star Wars, care în timp ce coborau cu bicicleta pe un trail în pădure îşi închipuiau că erau la o cursă cu speeder bikes, Bell le oferă posibilitatea de a combina pasiunile într-una singură cu noua ediţie limitată de căşti Star Wars, produse printr-o colaborare oficială cu Lucasfilm cu ocazia viitoarei lansări a noului episod Star Wars. Astfel, Bell lansează cinci căşti noi cu grafică Star Wars în ediţie limitată.

bell-star-wars-helmets-danny-sun-13-600x399bell-star-wars-helmets-danny-sun-6-600x399Danny Sun, designer grafic senior la Bell, spune că proiectarea graficii căştilor din colecţia Star Wars a fost o experienţă fantastică pentru el, care a crescut cu filmele acestea. Crearea unui design care să se potrivească atât cu căştile cât şi cu cerinţele Lucasfilm se pare că a fost o provocare serioasă, dar una care pare să fi fost rezolvată cu succes.

bell-star-wars-helmets-danny-sun-21-600x399Bell Super 2R MIPS va fi disponibilă cu graficp Boba Fett şi Stormtrooper la preţul de 240 USD fiecare.

bell-star-wars-helmets-danny-sun-16-600x399Modelul Segment primeşte o grafică Darth Vader negru mat şi va avea un preţ de 50 USD.

bell-star-wars-helmets-danny-sun-7-600x399Modelul Segment Jr. va fi disponibil cu grafica Boba Fett de mai sus, dar şi cu grafică Millenium Falcon, la un preţ de 50 USD.

Din păcate, pentru început modelele vor fi disponibile doar pe piaţa americană.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 11 =