Acum citesti
Ediție specială S-Works Tarmac SL6 Disc pentru Anna van der Breggen

La Innsbruck în septembrie, ciclista olandeză Anna van der Breggen a devenit prima ciclistă ce câștigă un Campionat Mondial de șosea pe o cursieră cu frâne pe disc. Specialized celebrează acest eveniment printr-o bicicletă vopsită special în culorile curcubeului, pentru noua Campioană Mondială. Modelul de S-Works Tarmac Disc în ediție limitată este disponibil pentru cei ce doresc să-l achiziționeze.

Echipa Specialized i-a prezentat modelul ciclistei van der Breggen la ultima sa tabără de antrenament din acest an. Fotografiile sunt practic realizate în barul hotelului, când ea a văzut prima dată cadrul surpriză.

”Design-ul creat pentru Anna aduce un omagiu culorilor tricoului de campion, dar într-un mod mult mai interesant și atractiv, la fel ca victoria ei. Am combinat diferite elemente din anii trecuți pentru a obține un aspect demn de un Campion Mondial. O explozie energetică de culori aplicate peste tot pe cadru plimbă privirea din față înspre spate, oferind cadrului senzația de viteză împreună cu aspectul șocant. La fel ca în anii trecuți, am păstrat design-ul secret până când i-am prezentat cadrul Annei, aceasta neavând nicio idee la ce să se aștepte. Ca de obicei, mulțumirile noastre sunt pentru Anna care ne-a dat ocazia să creem încă o bicicletă pentru un Campion Mondial.” spune Ron Jones, designer-ul bicicletei.

”Cursa a fost extraordinară. Am decis să folosesc Tarmac Disc deoarece sistemul de frânare e de încredere. Tarmac e o bicicletă onestă și perfectă pentru curse cu dealuri și aici a fost exact așa. De la prima cățărare, am simțit că picioarele au fost în formă. Evadarea a început destul de repede și nu am avut de ales, așa că a trebuit să continui rămânând atentă la nutriție și hidratare. Am știut de asmenea că am coechipiere puternice care să mă ajute. După cursă, am aflat că voi avea parte de un Tarmac Disc personalizat, iar design-ul m-a cucerit imediat. Abia aștept să asortez bicicleta cu noul echipament!” spune Anna van der Breggen, Campioană Mondială de Șosea în 2018.

Pe lângă bicicletele Annei, Specialized va mai produce încă 250 de exemplare din ediția limitată pentru public. Bicicleta în sine e modelul mult așteptat Specialized S-Works Tarmac SL6 Disc lansat la începutul lui 2018.

În set e inclus cadrul de top de 800 g din carbon FACT 12r și furca de 338 g cu ax thru de 12 mm, cu prinderi de etrier flat mount, dar și tija din carbon FACT cu offset de 20 mm și monoblocul CeramicSpeed.

Ediția specială va fi disponibilă doar sub formă de set cadru în 5 mărimi, între 49-58 cm, nu și în mărimile 44 și 61 cm. Cadrul folosește tehnologia Specialized Rider-First Engineered ce adaptează geometria la fiecare mărime pentru a asigura același comportament pentru toate bicicletele la toate vitezele.

Cadrul e deja disponibil la distribuitori, cu un preț anunțat de aproximativ 4500$.

 

Pentru cei ce doresc un model mai discret, pot alege culorile echipei lui van der Breggen, Team Boels Dolmans, atât în versiunea 2018 cât și 2019, cu scheme de culori mai subtile, dar cu același cadru și același preț anunțat de 4500$.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =